View Single Post
Eski 19-11-06, 18:25   #3 (permalink)
mcBerker
Bağımlı

Giriş Tarihi: 14-04-2005
Yer: de bir gölge
Rep Puanı: 100424
mcBerker Rütbe: Artı 11mcBerker Rütbe: Artı 11mcBerker Rütbe: Artı 11mcBerker Rütbe: Artı 11mcBerker Rütbe: Artı 11mcBerker Rütbe: Artı 11mcBerker Rütbe: Artı 11mcBerker Rütbe: Artı 11mcBerker Rütbe: Artı 11mcBerker Rütbe: Artı 11mcBerker Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 1053
Varsayılan C: Alman Kurdum Hakkinda!!!!!

arkadaşım ben yaklaşık 1 ay öncesine kadar Eukanuba kullanıyordum.Ancak benim köpeğim 4 aylık ve kulakları şu an yarıya kadar dik.Şu anda dünyanın en iyi maması seçilen HILLS kullanıyorum ve kulakları hala yarıya kadar dik.Nedeni çok basit köpeğin şu anda gelişim aşamasında ben köpeğimdeki gelişimi çok iyi şekilde görebiliyorum.Her gün biraz daha büyüyor.4 aylık ve şu anda 17 kilo.Muhtemelen 1 yaşına geldiğinde 40-45 kg arası olacak.Kulak olayına gelelim;kulak gelişimi kuakta bir kırıklık olmadığı sürece 6-8 ay arası gerçek formuna ulaşır.yani 6 aydan önce dik oluşunun pek bir anlamı yoktur.Kulağının düşük oluşunu ise şöyle açıklayayım köpeğinin gelişimi esnasında bütüm kalsiyum kemik yapısının gelişiminde kullanılıyor.Buda kulaktaki Ca nın yetersiz kalıp düşmesine neden oluyor.Farkettiysen kırılma demiyorum düşme diyorum.

Ve sen sen ol köpeğin gelişim sürecindeylen 1-2 yaş arası asla profesyonel mama dan vazgeçme.San önereceğim 3 marka

Hills,eukanuba,pro plan

vede veterinere gitmeyi ihmal etme.Benimkinin herşeyi normalken bile gidip baktırıp kontrol ettiriyorum

Mesajı son düzenleyen mcBerker ( 19-11-06 - 18:51 ).
mcBerker çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla