View Single Post
Eski 10-11-06, 15:12   #16 (permalink)
HELL-HOLE
Meraklı

Giriş Tarihi: 23-05-2006
Yer: ALMANYA
Rep Puanı: 157922
HELL-HOLE Rütbe: Artı 11HELL-HOLE Rütbe: Artı 11HELL-HOLE Rütbe: Artı 11HELL-HOLE Rütbe: Artı 11HELL-HOLE Rütbe: Artı 11HELL-HOLE Rütbe: Artı 11HELL-HOLE Rütbe: Artı 11HELL-HOLE Rütbe: Artı 11HELL-HOLE Rütbe: Artı 11HELL-HOLE Rütbe: Artı 11HELL-HOLE Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 1607
Varsayılan C: Almanya Hakkinda Merak Ettikleriniz

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen zuluraptor Mesajı Göster
Arkadaşım öncelikle Repini yolladım çek teşekkürler böyle bir konuda bizi aydınlattığın için.
Soruma Gelince Benim almancam iyi sayılır Temel var Fakat Pratik yapmak için almanyaya gelip orada 3 ay kalmak istiyorum. yaşım 21 Askerliği yapmadım Üniversitede okuyorum şuan. Acaba Almanya'ya gelip 3 ay kalabilirmiyim orada Bu şekilde Dil Kampları felan varmıdır acaba
Şimdiden Teşekkürler.

Evet Almanya ya gelip 3 ay boyunca dil egitimi alabilirsin. Askerlik yapip yapmaman bir problem degil. Üniversite okuman ve biraz da olsa almanca bilmen senin icin büyük bir arti. Yapman gereken Internetten dil okullarini arastir. Cünkü her dil okulunun fiyati ayni degil. Dil okulu degilde daha farkli bir program düsünüyorsan gencturun farkli programlarindan birini secebilirsin ( gönüllü calisma kamplari, Yurtdisi sosyal projeler, Yurtdisi egitim programlari gibi )
HELL-HOLE Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla