View Single Post
Eski 29-10-06, 01:47   #29 (permalink)
Sacha
Tek Aşk BeşiktAŞK

Giriş Tarihi: 24-05-2005
Yer: ...:::BeşiktAŞK:::...
Blog Mesajları: 1
Rep Puanı: 55197403
Sacha Rütbe: Artı 11Sacha Rütbe: Artı 11Sacha Rütbe: Artı 11Sacha Rütbe: Artı 11Sacha Rütbe: Artı 11Sacha Rütbe: Artı 11Sacha Rütbe: Artı 11Sacha Rütbe: Artı 11Sacha Rütbe: Artı 11Sacha Rütbe: Artı 11Sacha Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 552197
Varsayılan Cvp: UludaĞ Ünİversİtesİ II

Bu konudaki son kez yazıyorum;

1) Masonlar kapalı bir topluluktur,yaptıkları işleri kimseyle paylaşmaz,dışarıdan birilerini alma ihtiyaçları yoktur..
AIESEC mason olsa neden birilerine bize katılın deme gereği duysun,ve gidip şubelerin hangi paraları nereden aldığını görebilirsiniz..Her paranın kaynağı mevcuttur...

2)Ben burada illa AIESEC'e gelin demek istemiyorum,bu tercih meselisidir...M gidip bi tane topluluğa üye olup toplum bilincine sahip,sosyal açıdan gelişmiş bir üniversiteli topluluğu oluşmasını,bireylerin eğitime kendilerinden başlaması gerektiğini vurgulamaya çalışıyorum...
Üniversite sadece meslek öğrenmek için değil aynı zamanda topluma pozitif etki edebilecek,sosyal,sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek içindir...
Bunu da öğrenci toplulukları ile geliştirmek mümkündür...
Bu AIESEC olur,İktisat Toğluluğu olur,İşletme Topluluğuı,USAT,Elektronik Topluluğu,KALDER olur...
Seçimi yapmakta herkes özgürdür...

3)Ben bilgisayar başında kukuma kuşu gibi oturup mesaj yazsa idim emin ol 9000 küsür mesajın 9 katı olurdu...Okuduğum konulara seyirci kalmayıp onlar hakkındaki düşüncelerimi paylaştığım,insanlara yardım etmeye çalıştığım,bir takım sorumlulukları yerine getirdiğim içindir...

4)Bugüne kadar AIESEC'ten 5 kuruş para alan olmamıştır...
Bundan emin olabilirsin...

Bölüm yetkilkilerinden konuya tekrar cevap yazdığım için özür dilerim...
Tartışma olumlu bir gelişme göstermeyeceği belli...
Daha fazla bu konuda konuşmak yersizdir....
Daha fazla bilgi almak isteyenler bana özelden ulaşabilir...

Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim...

Ama şunu asla unutmayın;
Hayat seçimlerden oluşur...
Sacha çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla