Özellikle İzmirli arkadaşlar için, şöyle bir yardım kampanyasını duyurmak istiyorum.
Alıntı:
Merhaba arkadaşlar; Çalıştığım şirketteki birkaç arkadaşımla birlikte bir süredir Behçet Uz Çocuk Hastanesinde tedavi gören çocuklarla ilgilenmeye elimizden geldiğince onları mutlu etmeye çalışıyoruz. Projemizin adı 'MUTLU OLALIM'....Her perşembe iş çıkışı onları ziyaret edip bizim için ayrılan bölümde onlarla oyunlar oynuyor, daha önceden belirlediğimiz faaliyetleri gerçekleştirip onların o dört duvar içinde çektiklerini unutturmaya, çocuk olduklarını hatırlatmaya çalışıyoruz. Gün geçtikçe çocukların ihtiyaçları artıyor ve bu anlamda bizim onlar için ayırabildiğimiz bütçe tükeniyor. Aşağıda vereceğim linkte çocuklarla yaptığımız faaliyetleri ve onlara ait fotografları bulabilirsiniz. Bu anlamda sizde çalıştığınız yerde, okulda, evinizde küçük bir bütçe oluşturabilir, bir kumbaraya gün içinde 1-2 lira atabilir daha sonra biriken bu paralarla ihtiyaç listemizde bulunanların belki birkaç tanesini alıp bize ulaştırabilirsiniz.(ihtiyaç listemizi sayfamızda bulabilirsiniz) Ya da çevrenizde bize bu anlamda destek olabilecek birileri olabilir. Vereceğim linki tıklayıp yalnızca 5 dk. ayırmanızı fotograflardaki çocukların gözlerindeki ışığa dikkat etmenizi istiyorum. (lütfen fotografların üzerine tıklayıp büyütün) Haaa unutmadan bize 10 tane makas alanın 10 gün içinde bir dileği gerçek olacak, 100 adet kağıt alanın 5 gün içerisinde hayatı değişecek, 10 makas ve 100 adet kağıt alanın 1 gün içinde tüm dünyası değişecek )))) son günlerde 8-10 kişiye gönder gibi saçma maillerde hep işe yaradı bu umarım şimdi de yarar. http://ossyosburun.googlepages.com/mutluolalimhomepage (DİĞER SAYFALARIDA İNCELEYİN LÜTFEN) ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER... Seray ÇAMLILAR
|