View Single Post
Eski 15-10-06, 15:36   #3 (permalink)
KaMuFLe
Soyadım Gibi Özümde TÜRK

Giriş Tarihi: 24-08-2006
Yer: TokatLı:)Mekan AntaLya/Finike
Rep Puanı: 2752753
KaMuFLe Rütbe: Artı 11KaMuFLe Rütbe: Artı 11KaMuFLe Rütbe: Artı 11KaMuFLe Rütbe: Artı 11KaMuFLe Rütbe: Artı 11KaMuFLe Rütbe: Artı 11KaMuFLe Rütbe: Artı 11KaMuFLe Rütbe: Artı 11KaMuFLe Rütbe: Artı 11KaMuFLe Rütbe: Artı 11KaMuFLe Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 27562
Varsayılan Cvp: Üniversite giriş sistemi

Dusuncelerımız aynı kardesım ama goruyoruzkı dusunduklerımızın olması için koklu bır degısıme gıdılmesı lazım dıye dusunuyorum..cok sey carpık ulkemızde su an ıcın en ii çözum öss yanı baska aamacımız yok..tespıtlerın dogru cok konustuk cok tartıstık..ama Hem hukumet hemde devlet..el atmadıkca össyı dayayıp onumuze koydugu muddetce bu sıstem boyle gıder..Artık agzım acık bakar oldum cogu seye zamanla alısıyor ve ses cıkarmıyoruz..ama öss sıstemı ıcın dıcek bısey yok calıs kazan dıyen buyuklere soruyorum..bU Durumda bızden cok sey beklıyorlar ne alanında uzman nede sevdıgı işi yapan adam fazla degıl ulkemızde mecburuyet olmaktan cıkmalı cogu sey össde oldugu gıbı ama masum vatandas yıne dıyecekkı devlet bılır o buyuk hayır arkadasım Bnde 18 yasında gencım lıseyı bıtrdım gezıyımı sokakta dersmı calsııyım ders calıssam moralım bozuk 1 sene hayal kırıklıgına ugramısım Bı anlayan olmayacak bızlerı bızden baska
KaMuFLe çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla