View Single Post
Eski 13-10-06, 23:13   #2 (permalink)
ѕтσям
Fenerbahçeli Mod

Giriş Tarihi: 04-02-2006
Yer: frmtr.com/Fenerbahce
Blog Mesajları: 2
Rep Puanı: 22514515
ѕтσям Rütbe: Artı 11ѕтσям Rütbe: Artı 11ѕтσям Rütbe: Artı 11ѕтσям Rütbe: Artı 11ѕтσям Rütbe: Artı 11ѕтσям Rütbe: Artı 11ѕтσям Rütbe: Artı 11ѕтσям Rütbe: Artı 11ѕтσям Rütbe: Artı 11ѕтσям Rütbe: Artı 11ѕтσям Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 225426

Send a message via MSN to ѕтσям
Varsayılan Cvp: ingilizce -türkçe çevirii

Arkadaşım ilk açtığın konu, lise ödev istekleri bölümüne taşınmıştı...O başlık altında yardım etmeye çalıştım..Buyur link burada

http://www.frmtr.com/showthread.php?t=601845

Aynısını buraya kopyalıyorum

Batı rüzgarları her mevsimde ABD'nin büyük bir bölümünün iklimini ve hava koşullarını etkiler:
West wings influence most parts of U.S.A's weather conditions and climate in every season.

Hayatta kalma mücadelesinde her böcek türü karmaşık davranış sistemi ve alışkanlıklar geliştirmiştir:
All kinds of insects develop complex behaviour pattern and a routine to survive.

inequalities of income could grow as the difference between skilled and unskilled workers widens:
Becerekli ve becereksiz işçiler arasındaki fark açıldıkça, aradaki gelir farklılığı artabilir.

so far we haven't been able to get any reliable information about the extent of the food poisoning on the compass
Şu ana kadar, çevredeki gıda zehirlenmesinin boyutları hakkında sağlam bilgilere sahip olabilmiş değiliz.

Mesajı son düzenleyen ѕтσям ( 13-10-06 - 23:19 ).
ѕтσям çevrimdışı