View Single Post
Eski 13-10-06, 01:03   #3 (permalink)
sagulbilgisayar
Hızlı Üye

Giriş Tarihi: 29-07-2006
Rep Puanı: 648420
sagulbilgisayar Rütbe: Artı 11sagulbilgisayar Rütbe: Artı 11sagulbilgisayar Rütbe: Artı 11sagulbilgisayar Rütbe: Artı 11sagulbilgisayar Rütbe: Artı 11sagulbilgisayar Rütbe: Artı 11sagulbilgisayar Rütbe: Artı 11sagulbilgisayar Rütbe: Artı 11sagulbilgisayar Rütbe: Artı 11sagulbilgisayar Rütbe: Artı 11sagulbilgisayar Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 6520
Varsayılan Cvp: İşte İlginizi çekecel İş bulma sıkıntısı olmayan bir meslek dalı

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen the_nightmare Mesajı Göster
5-10 puan daha almış olsam ve tercihimde yazmış olsam girermişim?dershane hocam da sölemişti yazcaksan burayı yaz die ama yazmadım ben...

merak ettim maaşı falan ne?çıkınca direk garanti iş bulunabiliyo mu??

Merhabalar..Ösym 3.şans vardı. 16 Ekim-18 Ekim tarihleri arasında yeni tercih yaparsın kardeşim...Girebiliyorsan buradan gir.Giremiyorsan seneye bekle..
Maaş olayına gelince en az 1.800 Ytl kazanacaksın..Ayrıca tüm bunun yanı sıra ek işler ile her iş başında mesela her atıığın imza başına 100 Ytl kazanacaksın...
DİREK GARANTİ İŞ BULMA DİYORSAN %99.9 İŞ BULMA İMKANI.. 9 BİN TANE HARİTA MÜHENDSİİ VAR VE YAPILAN ARAŞTIRMALAR GÖSTERİYORKİ 2025 YILINA KADAR HARİTA MÜHENDİSLİĞİNİDE İŞ BULMA SIKINTISI YOIK !!!
sagulbilgisayar çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla