View Single Post
Eski 12-10-06, 21:52   #1 (permalink)
OzELHaReKaT
Meraklı

Giriş Tarihi: 05-10-2006
Yer: ::::.....Orta Doğu.....:::: Takım: :..OzELkUvVeTLeR..:
Rep Puanı: 990180
OzELHaReKaT Rütbe: Artı 11OzELHaReKaT Rütbe: Artı 11OzELHaReKaT Rütbe: Artı 11OzELHaReKaT Rütbe: Artı 11OzELHaReKaT Rütbe: Artı 11OzELHaReKaT Rütbe: Artı 11OzELHaReKaT Rütbe: Artı 11OzELHaReKaT Rütbe: Artı 11OzELHaReKaT Rütbe: Artı 11OzELHaReKaT Rütbe: Artı 11OzELHaReKaT Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 9926
Alarm 2. Ek Yerleştirmede Katkı Kredisi Öğrenim Kredisi Ve Yurt İmkanı

Arkadaşlar pazartesi biliyorsunuz 2. ek yerleştirme başvuruları başlıyor bir çok arkadaş gibi bende bu tercih yapan adaylar arasında olacağım.

Benim kafama takılan nokta şimdi burda kazanmadık ama diyelimki kazandık diyelim. Ben katkı kredisi alabilecekmiyim Öğrenim kredisi alabilecekmiyim yada bu ikisini geçtik diyelim... En önemlisi ben bir yurta yerleşebilecekmiyim ondna sonra bilmediğimiz memleketlerde park köşelerinde kalmayalım yada pahalı pahalı yerlere yüksek ücretler yatırmayalım...

Eğer bu durum söz konusu olacaksa bilhassa yurt açısından bahsediyorum... Hiç tercih yapmam ben.... Kimseninde yapacağını zannetmiyorumm..

Pazartesi tercihler başlıyacağı için bilgisi olan arkadaşlarıma sesleniyorum konuyu okuduysanız eğer lütfen cevapları esirgemeyelim... Ayrıca tüm ek tercih yapacak arkadaşlardanda bu konu hakkında yorum bekliyorummm...

Herkese saygılarımla.....
OzELHaReKaT çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla