Evet arkadaşlar başlıkta yazdığım durumdaki arkadaşlar -yani benim gibi- size sanırım kötü bir haberim var. Daha önce başka başlıklarda da tartışmıştık üniversiteden derslerimizin olduğuna dair bir kağıt götürdüğümüz takdirde derslerimizin olduğu günler işe gitmeyeceğimizi fakat memurların yararlandığı haklardan (maaş, sigorta gibi) yararlanabileceğimizi söylemiştik birbirimize.
Ben bu gün şu siteden bir haber okudum:
http://www.memurlar.net/haber/46323/
Linki açtığınızda sayfanın aşağılarında şöyle bir başlık var " Ben şimdi üniversite okuyorum… " bu başlıkta bizim düşünüdüğümüz gibi bir durumun olmadığı yazmakta. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar daha net bir açıklama yapabilir mi?
Şimdi biz o kadar hayali boşuna mı kurduk? Ben şahsen kpss2 kazanıp atamam yapıldığı takdir okuldan kağıt götürüp dersler dışında çalışmayı düşünüyordum. Bu sayede hem memurların haklarından yararlanmak hemde üniversite hayatım boyunca oradan alacağım maaşla üniversitede rahat etmeyi düşünüyordum. Yani açıkcası ben oradan alacağım parayla üniversite masraflarımı çıkarmayı düşünüyordum. Şimdi ise bir hayal kırıklığına uğramış durumdayım. Acaba yazılanları ben mi yanlış anladım yoksa bizim iş yattı mı?