View Single Post
Eski 17-09-06, 19:24   #5 (permalink)
tutsak01
Üye

Giriş Tarihi: 30-09-2005
Rep Puanı: 3980
tutsak01 Rütbe: Artı 11tutsak01 Rütbe: Artı 11tutsak01 Rütbe: Artı 11tutsak01 Rütbe: Artı 11tutsak01 Rütbe: Artı 11tutsak01 Rütbe: Artı 11tutsak01 Rütbe: Artı 11tutsak01 Rütbe: Artı 11tutsak01 Rütbe: Artı 11tutsak01 Rütbe: Artı 11tutsak01 Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 77

Varsayılan Cvp: kpss 2 sorularindan aklinizda kalanlar ve cevaplar?

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen ozelkuvvet Mesajı Göster
Ben bu bahsettiğiniz soruya vatandaş şıkkını işaretledim %80 emin olarak işaretledim doğru olması gerek... anlatım bozukluğu sorusunada bende hayret meselesini işaretledim ondanda eminim.. Buarada cumhurbaşkanlığı seçimleri kaç yılda bir yapılır sorusunada bir 5 bir 7 işaretlemekten c şıkkını hafif yırttım silgiyle salon görevlisi bişey olmaz dedi ama en son 7 yi işaretledim.

Benim kafama takılan bir soru vardı. Hakim savcı seçimlerini kim yaparmı diye bir soru vardı bende adalet bakanını işaretledim doğrumu acaba yoksa yargıtay danıştay falanmı yapıyor... Bir soruda şeydi işte başbakanın görevlerinden değildirmiydi neydi süre yetişmedi aceleyle işaretledim üniversiteye rektör seçemez işaretledim doğrumu acaba o bilgi verirseniz sevinirim...
soru hakimler ve savcilar yuksek kurulunun baskani seklindeydi dogru yapmisin adalet bakanligiydi.
sonra yok u de basbakan secemez onuda dogru yapmisin .ama bana sanki basbakan degilde millet vekilleri secemez seklindeymis gibi geliyor soru ama inan su an benimde kafam karisti.yoksa millet vekillerinin gorevleriyle ilgili bir sorudami vardi?
tutsak01 çevrimdışı