View Single Post
Eski 04-09-06, 22:45   #1 (permalink)
dangeraus
Geçerken Uğradım

Giriş Tarihi: 13-04-2005
Rep Puanı: 31710
dangeraus Rütbe: Artı 11dangeraus Rütbe: Artı 11dangeraus Rütbe: Artı 11dangeraus Rütbe: Artı 11dangeraus Rütbe: Artı 11dangeraus Rütbe: Artı 11dangeraus Rütbe: Artı 11dangeraus Rütbe: Artı 11dangeraus Rütbe: Artı 11dangeraus Rütbe: Artı 11dangeraus Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 360

Alarm AÖF kayıt işlemleri çok önemli

herkese slm arkadaşlarönemli bişe soram istiyorum AÖF ile ilgili kayıtlar ne zaman başlıyor acaba turşu suyuna döndü internette resmi sayfalarda okuduklarımdan hiçbişe anlamadım kafamı allak bulla etti ösym diyorki;

2006 ÖSYS sonuçları 23 Ağustos 2006 tarihinde açıklanmıştır. Adaylara Sınav Sonuç Belgelerinin postalama işlemleri ise elimizde olmayan bazı nedenlerle gecikmeli olarak başlamış, bu nedenle de adayların büyük çoğunluğuna belgeleri henüz ulaşmamıştır.

2006-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunun 4.1. maddesinde, KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER arasında adayın ÖSYS Sonuç Belgesi yer almakla birlikte, üniversiteler 4-11 Eylül 2006 tarihlerinde yapılacak kayıt işlemlerinde, ÖSYS Sonuç Belgesini sunamayan adayların kayıt işlemlerini yapacaklardır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

ÖSYM Başkanlığı

http://aofkayit.anadolu.edu.tr/=26/10/2006-10/11/2006 diyor sonra ösymnin sayfasından aldığım sonuç alma sayfasında 9 ekim-3 kasım arası diyor neye göre hareket edeceğimi şaşırdım lütfen yardım edin arkadaşlar daha kazandığıma dair dosyalarda gelmedi hmm bide şçle bişe var

2005-2006 öğretim yılında Kara, Deniz, Hava Kuvvet Komutanlıkları ve İçişleri Bakanlığı
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Rektörlüğümüze bildirilen Meslek Eğitimi Önlisans Programına
kayıt yaptıracak adayların ve 2005 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemiyle Açıköğretim Fakültesi
Bilgi Yönetimi Önlisans Programına yerleştirilen adayların kayıt işlemleri, başvuru ve kayıt olmak
üzere iki aşamada gerçekleştirilecektir. İsteyen adaylar AÖF bürolarından Başvuru ve Kayıt
Kılavuzu alabilirler.
Meslek Eğitimi Önlisans Programına kayıt yaptıracak adaylar 08-22 Eylül 2005 tarihleri
arasında , Bilgi Yönetim Önlisans Programına kayıt yaptıracak adaylar ise 15-22 Eylül 2005 tarihleri
arasında http://aofkayit.anadolu.edu.tr Internet adresinden ulaşacakları siteden başvuru
yapacaklardır. Başvuru yapmadan bürolardan kayıt yaptırmak mümkün değildir.
Adaylar, Internetten başvuru işlemlerini tamamladıktan sonra kendilerinden istenen kayıt
belgelerini hazırlayarak 15-22 Eylül 2005 tarihleri arasında Açıköğretim Fakültesi bürolarına
başvurarak kayıtlarını yaptırabilirler. Bu tarihler arasında mazeretleri nedeniyle başvuru ve kayıt
yaptıramayanlar 23 Eylül 2005 tarihinde yukarıda belirtilen Internet sitesinden başvurularını
yaparak, mazeretlerini kanıtlayan resmi belge ile, seçtiği Açıköğretim Fakültesi bürosuna başvurarak
kayıt yaptırabilirler. Mazeretleri devam edenlerin kayıtlarını, tam olarak hazırlanan kayıt belgeleri ile
mazeret belgesini, büroya getiren yakınları yaptırabilecektir. 23 Eylül 2005 tarihinden sonra mazeret
beyan ederek kayıt yaptırmak isteyenlerin başvuruları kabul edilmeyecek ve kayıtları kesinlikle
yapılmayacaktır.
İlgili Kuvvet Komutanlığı ve İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğünce
Üniversitemize bildirilmeyen adayların başvuruları ve kayıtları hiçbir şekilde yapılmaz.
Internetten başvuru yapmak kayıt için yeterli değildir. Adayların, kayıt süresi içerisinde
kayıt belgelerini hazırlayarak herhangi bir AÖF bürosunda kayıtlarını yaptırmaları gerekir. Kayıtla
ilgili resmi çağrı bu ilanla yapılmaktadır.
Kayıt belgeleri eksik ise kayıt yapılmaz. Belgeleri tamamlamak üzere ek süre verilmez.
Kayıt süresi uzatılmayacaktır. 15-22 Eylül 2005 tarihleri arasında her ne sebeple olursa
olsun kaydını yaptırmayan adaylar Fakülteye kayıt hakkını kaybederler ve herhangi bir hak iddia
edemezler.
17 Eylül 2005 Cumartesi günü Açıköğretim Fakültesi büroları açık olacak ve kayıt için
başvuran adayların kayıtları yapılacaktır.
Posta ile kayıt yapılmaz. Kayıt belgelerini; Üniversitemiz Rektörlüğü, Açıköğretim
sistemiyle öğretim yapan Fakülteler veya bir başka birime posta ile gönderen adayların kayıtları
kesinlikle yapılmayacak ve belgelerinin kaybından Üniversitemiz sorumlu olmayacaktır.
KAYIT YAPTIRILABİLECEK AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ BÜROLARI
Kilis ili hariç, her ilde en az bir Açıköğretim Fakültesi bürosu vardır. Kayıt yaptırmak için
başvurulabilecek büro adresleri kayıt kılavuzunda bulunmaktadır. Ayrıca büro adreslerini İletişim
Merkezi 0-222-330 41 21, 0-222-330 84 15, 0-222-330 81 77, 0-222-320 69 06 telefon
numaralarından, ya da "http://www.anadolu.edu.tr" Internet adresinden ‘’Açıköğretim Sistemi’’
‘’Büro Hizmetleri ‘’ linkinden öğrenebilirsiniz.
İLGİLİLERE DUYURULUR

napmam lazım arkadaşlar lütfen yardım edin belki bi çok arkadaşta benim gibi tereddüttedir bilen arkadaşların bilgilerine ihtiyacımız var hepinize saygılar tşkler
dangeraus çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla