Konu
:
Kpss 2'den 70 Almak İçin Kaç Net Yapmak Gerekir
View Single Post
04-09-06, 04:03
#
11
(
permalink
)
g ö к н α η
Bağımlı
Giriş Tarihi: 08-07-2006
Yer: 06½ SİNCAN
Rep Puanı: 463662
Rep Gücü: 4666
Cvp: Kpss 2'den 70 Almak İçin Kaç Net Yapmak Gerekir
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen
ozelkuvvet
Yok kardeş bende başvurdum ama sınava girsemmi girmesemmi tereddüt içindeyim yani birde onun stresini yaşamayım öss den sonra diyorum ama güzel meslekler varsa son gün bile olsa kitaba bir göz gezdirmeyle geçerim ben o sınavı geçen senenin sorularına baktımda basit gözüküyor ...
Kpss Kimsenin Sandığı Kadar Kolay Bir Sınav Değil.Özellikle Liseyi Düz Okumuş Olanlar İçin.Şöyle Bir Örnek Veriyim;Masa Başı Memurluğu İçin Türkiyede Toplasan 100 tane kadro yok sadece lise mezunları için söylüyorum belki dahada azdır.o yüzden 95 civarında puan alman lazım adam gibi bir memur olabilmen için.ama diyosan ki ben şöförlükte yaparım veya hizmetlide olurum 85 civarı al yeter.En Önemliside Eğer ki Torpilin Varsa ki emin ol %100 işe yarıyor Zabıt Katipliği Mülakatına Katılabilmek için 70 puan alman yetiyor ve dediğim gibi sağlam bir torpilin varsa girmen garanti.Yani artık ülkedeki işsizlik sorunu öss yi kazanamayan hatta kazanıp okul bitirenleri bile Kpss Sınavına İtiyor.Neden?Çünkü Devlet Kapası iş garantisi var.O Yüzden Artık Güzel Ülkemizde Hiçbirşey Kolay Değil!Hemde Kitaba Göz Gezdirmeyle Olacak Birşey Değil Kardeş.Bende Öyle Diyordum ama konulara baktım yaklaşık 2 ay önce ve bu günlerde yeni yeni tamamladım desem yeridir.Kimileri varki öss ye çalışır gibi kpss ye çalışıyor...
Ayrıca Puan Hesaplamayı Soran Arkadaşım Buyur Bu Programla Kaç Net Yaptığında Kaç Puan Alıyosun Bakabilirsin.Bizi İlgilendiren Kpss-1 puanına bakacaksın...
http://rapidshare.de/files/31435308/KPSS.rar
Herkese Kolay Gelsin...
g ö к н α η
Kullanıcının Profilini Göster