View Single Post
Eski 03-09-06, 19:10   #1 (permalink)
JoZaN
Bağımlı

Giriş Tarihi: 09-07-2005
Yer: yer sağanak yağışlı!!!
Rep Puanı: 365288
JoZaN Rütbe: Artı 11JoZaN Rütbe: Artı 11JoZaN Rütbe: Artı 11JoZaN Rütbe: Artı 11JoZaN Rütbe: Artı 11JoZaN Rütbe: Artı 11JoZaN Rütbe: Artı 11JoZaN Rütbe: Artı 11JoZaN Rütbe: Artı 11JoZaN Rütbe: Artı 11JoZaN Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 3697

Question İngilizce Muafiyet Sınavı İçin Yardım İstiyorum!!!

meraba arkadaşlar bu sene çukurova üniversitesi makine mühendisliğini kazandım.eğitimi %100 ingilizce ve önümde hazırlık muafiyet sınavı war.ayın 12 sinde gireceğim bu sınava.İngilizcem war hatta lisede hep 5 le geçmiştim. şuan 20 yaşını doldurmuş ve 21. yaşıma doğru gidiyorum 3. senemde girdim bu bölüme.
aklıma takılan sorular şunlar:

1- İngilizce bilgim hz. muafiyet sınavını atlatacak kadar olsa bile(Emin değilim) önümüzdeki 4 veya 5 sene boyunca beni taşıyacağını pek zannetmiyorum.bu sebeple hazırlık okuyan arkadaşlardan(bilhassa çukurova üniversitesinde okuyanlar warsa) hazırlığın bir faydasının olup olmadığını (çünkü herkes laylaylom geçtiğini söylüyor),derslerin nasıl geçtiğini yani kısaca + ve - leri hakkında yorum yazmaları.

2-ikincisi ise acaba hazırlıgı geçmeye zorlasam kendimi sıkı bir çalışmayla(hernekadar 10 günde kalmış olsa) geçtikten sonra kursa gitsem bölümle kursu kaldırabilirmiyim acaba?bu soruyu özellikle ingilizce bölümlerde okuyan arakadaşlara soruyorum..

Lütfen bana yardım..yorumlarınız benm için çok değerli...bir an önce bekliyorum..
JoZaN çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla