View Single Post
Eski 16-08-06, 03:09   #9 (permalink)
lastobethlammen
Geçerken Uğradım

Giriş Tarihi: 14-08-2006
Yer: im yurdum benim sokak
Rep Puanı: 5713
lastobethlammen Rütbe: Artı 11lastobethlammen Rütbe: Artı 11lastobethlammen Rütbe: Artı 11lastobethlammen Rütbe: Artı 11lastobethlammen Rütbe: Artı 11lastobethlammen Rütbe: Artı 11lastobethlammen Rütbe: Artı 11lastobethlammen Rütbe: Artı 11lastobethlammen Rütbe: Artı 11lastobethlammen Rütbe: Artı 11lastobethlammen Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 87
Varsayılan Cvp: Bölüm Seçme Konusunda Lütfen Yardım

eğer ea2 ise bu puan bence alanında kal.çünkü sayısala geçersen hem lise2 hem lise3 fen derslerinden soru gelecek.lise2 lise3 matemetğini yani mat2 yi zaten yapıyosun ki ham 270 alabiliyosun ea2 puanından,biyolojiden sorunun olmaz çünkü kısmen ezber bi ders ama fizik ve kimyadan zorluk çekrsin.yetiştiremezsin 1 yılda hepsini.artı ea danda durumun iimiş.arttır puanını bu yıl gir oku ii bi ea bölümü.şimdi sayısala geçsen fen dersleri çok ağır gelir.mesela organik kimya başlı başına bir ders olması gerekir lise 1 kimyasıyla alakası sadece kimyasal hesaplamalar kısmı...mesela fizikten dalgalar,su dalgalrı,su dalgalarında girişim,atom modelleri,elektromanyetik indüksiyon,rlc devreleri empedans gibi iğrenç konular var ki bunlar sadece lise3 kısmı.lise 2 den fizik gelecek kirşofla,atışlarla,elektrik akımıyla;kimya da denge,hız,çözünürlük dengesi...zor olur diyorum senin açından çünkü bunlar geröekten emek,zaman ve sabır isteyen dersler.bence alanında kal.son kararı sen vereceksin...

Mesajı son düzenleyen lastobethlammen ( 16-08-06 - 03:15 )
lastobethlammen çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla