Merhabalar;
Konuyu En Başından Anlatmak İstiyorum Tüm Çıplaklığı İle Anlatıcam Tabi Kurallara Uygun Bir Biçimde Ama Sonuçta Bir Pürüz Olmasını
İstemiyorum.Gerçekten Çok Garip İmkansız Gibi Görünen Şeyler Var Anlatıcaklarımda...
Bir Gece 3 Arkadaş Alem Yaparken Gece 3 Sularında Bira'larımızı Yudumluyorduk.Bir'den Bir Muhabbet Açıldı Ve Arkadaşım Bana Bir Kız'la
Yaşadıklarını Anlattı.Daha Sonra Ben Kızla Çıkmak İstedim Ama Sadece Gönül Eylendirecektim Ciddi Bir Niyetim Yoktu Yani Sadece Kızdan
Hoşlanıyordum.Daha Sonra Biraz Düşündükten Sonra Diğer Arkadaşımdan Kızın Telefon Numarasını İstedim.(Benim Daha Hiç Kızla Konuşmuşluğum Yok
Ama Bir Kaç Sefer Görmüştüm Arkadaşımın Kafesine Gelip Gidiyordu ARkadaşlarımda Birinle Daha Önce Çıkmıştı Ve Diğeriyle'de Normal Olarak 3
Yıllık Falan Dostluğu Vardı) Ama Diğer Daha Önce Çıktığı Arkadaşımla Konuşmuyordu.Daha Sonra Ben Arkadaşımdan Aldım Telefon Numarasını Ve Saat
Gece 2,5 - 3,00 Gibi Mesaj Attım.
Ben ..... Sizinle Tanışmak İstiorum Hoşlanıyorum Sizden.Beni Belki Daha Önce Bir Kaç Sefer Arkadaşın (...) Kafesinde Görmüşsündür.
Diye Bir Mesaj Attım Ama Sabah Uyandığımda Cevap Gelmemişti Ve Ben Saat 2 Gibi Tekrar Mesaj Attım Ve Dün Akşamki Mesaj Hakkında Yorum Yapıp
Yapmıyacağını Sordum.Ve Şu Şekilde Bir Cevap Geldi.
"Sen Kimsin Be aaaaa"
Sonra Ben De Kendimi Onun Tanıyabileceği Şekilde Anlattım.Aslında Kızı Sevmiyordum Sadece Çıkmak İstiyordum Hoşlanıyordum Yani.
Daha Sonra Bundan Bir Gün Önce Benim Arkadaşım Bu Kızın Yakın Arkadaşı Olan Bir Kıza Benim Kızı Sevdiğimi Söyledi Ama Aslında Ben Kızı
Sevmiyuorum.
Bende Arkadaşımı Yalancı Çıkarmamak İçin Onun Yalanını Sürdürdüm Kız İle Çıkabilmek İçin Bende Kıza Seviyorum Seni Falan Dedim.Kızla Bir Gece
Telefonda Baya Bir Muhabbet Ettik Birazda Olsa Birbirimizi Tanıdık.Onun Kendini Anlattığı Düşünceleri Şuydu.
Ben Hep Havalı Tiplerle Takılırım Sen Benim Arkadaş Ortamıma Ayak Uyduramazsın.
Ayrıca Yaşın Benden 2 Yaş Küçük ( Bu Gerçek Kız Benden 2 Yaş Büyük )
Sonra Ben Hep İleriyi Düşünürüm Evliliği Falan Düşünürüm . (Bende Aslında Hiç Düşünmem )
Daha Sonra Ben Okulu Bıraktığım İçin Onu'da Bahane Yaptı Bana Sen Okulu Bırakmışsın Bana Nasıl Bakıcaksın Evlensek Falan Vs..
Aslında Ben Hiç Düşünmüyorum Evlilik Falan.
Sonra O Akşam Bu Lafları Duyduktan Sonra Bana Uymayacağını Anladım Hiç Fikirlerimiz Uyuşmuyo.
Diğer Gün Arkadaşıma Sordum Dedim Böyle Böyle Bana Bu Şekilde Anlattı Kendini Doğrumu Falan Arkdaşım Yanlış Anlattığını Söyledi Takıldığı
Kişiler Öle Kişiler Değilmiş.Ama Ben ZAten Bu Olaylardan Sonra Ümidi Kesmeye Başladım Olmucak Yani Artık Dedim.
Daha Sonra Kızla Normal Arkadaş Gibi Konuşuyoz Mesajlaşıyoz Falan.Sonra Arkadaşla Otururken Ben İşte Söylüyom Ben Çıkmak İstiyorum Falan Sonra
Bu Dur Dedi Bi Mesaj Atalım Dedi Ne Yazayım Dedim.Oda Şunu Söyledi;
"BaNa BiRŞeYLeR Mi SöYLe DiYoRsUN?SaNa SevGiLiMDeN BaŞKa SöZ DemeM.SeniNLe BiZ YaLNız DoStuZ DiYRsaN.DoSTLuĞuNu KaBuL EdEmEm"
Diye Bir Mesaj Attım Daha Sonra Arkadaşıma Mesaj Geldi Kızdan İşte Böyle Böyle Yazmış Bana Ya Napiim Şimdi Hayır Desem Üzülcek Evet Desem Sonra
Yapamazsak Daha Çok Üzülcek Napıcam Bilmiyorum Diye Bir Mesaj Geldi.
Arkadaş Ondan Sonra Ona Bir Mesaj Attı Ne Attığını Söylemedi Ama Daha Sonra Kız Kabul Etti Benimle Çıkmayı Tabi Ben Sevinçten Uçuyoum.
Daha Sonra Biz Çıkmaya Başladık Normal gidiyo Böle Ama İçimde Bir Gariplik Var Bu Kızla Ben Çıkabilirmiyim Diye Ayak Uydurabilirmiyim Diye.
Daha Sonra Bu Kızla Daha Önce Çıkaqn Arkadaşım Bana Dedi Ki ; Bu Kız Bana Zamanında Çok Çektirdi Sanada ÇEktirir Bence Fazla Uzatma Bu Meseleyi
Falan Ama Bende Kıza Aşık Olmaya Başladım Git Gide Ama Sadece Aşk Daha Sevgiye Dönüşmemiş Bi Aşk.Neyse Kızla HerGün 4-5 Saat Konuşuyoruz.Ama
Kız Gerçekten Çok Garip Ayak Uydurmaya Çalışıyorum Ama Herşeyimi Yanlış Anlıyo.Daha Sonra Kızla Çıkıyorz Ben Kızla Çıktıkça Başta Hiç Hesapta
Olmayan Aşk Bende Büyüyo Sevmeye Başlıyorum Kız Bize Falan Geliyo Aileme'de Anlatıyorum Zayen Davranışlarımdan Da Anlıyorlar Aşık Olduğumu.Ama
Kız Beni Sevdiğini Söylüyor Ben İnanmıyorum Çünkü 1 Hafta'da Sevebilceğini Sanmıyorum Zaten Hep Başka Başka Tiplerle Takılan Bi Kişiliği Var
Ama Ben Seviyorum Yüreğime Söz Dinletemiyorum.En Son Bu Akşam Bu Mesaj'ı Atmadan 20-30 Dk Önce Falan İyice Sinirlerim Boşaldı Zaten Telefonda
Falanda Çok Durgun Konuşuyordu.
Yani Böle Bir Durum Var Ne Yapmak Gerek Çünkü İyice Hayatım Değişti Artık Benim Garipleştim.
Ne Yapmam Doğru Olur Böyle Bir Durumda....
Sevgilerle.
Deli Aşık

.....................