Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen McKruGer
KTÜ eğitim fakültesi arkadaşların dediği gibi kampüse 20 dk uzaklıkta. Akçaabattan başlayıp kampüse kadar giden son model otobüsler vardır. Ulaşım büyük şehirlerden ucuzdur.
KTÜ türkiyenin en geniş ve en güzel kampüsleri arasındadır. sürekli olarak kendini yenileyen bir üniversitedir. Deniz kenarında olması, yeşilinin fazlasıyla olması, imkanlarının geniş olması, ulaşım kolaylığı gibi nedenlerle Öğrenciler için son derece uygun bir yer.
Yaz aylarına doğru ciddi bir hareketlilik başlar ve yaz aylarında yayla şenlikleri başlar. Denizede girilebilecek çok güzel yerleri var.
|
hocam akçaabattan kampüse giden son model otobüsler war demişin?! acaba biz mi yanlış arabalara binioz

...benim bindiim akçaabat pek son model sayılmaz ama neese.. fatih eğitim fakültesi akçaabata bağlı söğütlü beldesinde.fakülte bir nevi küçük kampüs gibi...trabzon meslek yüksek okulu da orada.fakültenin içinde yurdu(devlet) war. zaten etrafı özel yurt kaynıo..fen edebiyat fak. merkez kampüste..yani şehir merkezinde.merkez kampüsün hmen altı hava alanı c kapısndan 2 adımlık yol..söğütlü çok güzel bi belde.ben merkez kampüste iibf deim ama söğütlüde kalıom.. trabzon küçük, güzel ve sürekli gelişen bi şehir... emin ol gelirsen pişman olmassın...allah hakkında hayırlısını versin...