View Single Post
Eski 02-08-06, 20:54   #3 (permalink)
muuzoo
Meraklı

Giriş Tarihi: 16-03-2004
Rep Puanı: 505220
muuzoo Rütbe: Artı 11muuzoo Rütbe: Artı 11muuzoo Rütbe: Artı 11muuzoo Rütbe: Artı 11muuzoo Rütbe: Artı 11muuzoo Rütbe: Artı 11muuzoo Rütbe: Artı 11muuzoo Rütbe: Artı 11muuzoo Rütbe: Artı 11muuzoo Rütbe: Artı 11muuzoo Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 5114
Varsayılan Cvp: [ ElekTroNik MüheNdiSsi ]

eğer merağın varsa çok rahat edersin (tamam dersler kasacak gerekirse okul uzayacak ama bundan mutluluk duyacan haz alacan tamam arada sövebililrsin ama bu genel durumu değiştirmez. ) ama sırf ismi var geleceği var para var diye tercih edeceksen hiç bulaşma derim. ilk başladığımızda 30 kişişydi bizim sınıf genelleme yapacak olursak 10-12 kişiş isteyerek gelmişti. diğerleri başka sebebplerden yazmışlardı. bir kısmı döküldü bayağaı. bir kaç kişişde kasıp derslerde iyi ortalamalar yaptı ama daha multimetre nasıl kullanılır lehim nasıl atılır bilmiyorlar. velhasıl eğer seviyorsan bir problem yok.

tabi okulda öğretilenlerle kalmaman gerek sürekli kendini geliştirmelisin. malum elektronik demek değişişm demek. az çok bilgisayar dünyasını takip ediyorsan demek istediğimi anlamışssındır.

bana gelince ben daha 3. sınıftayım forumda bitirmiş olan arkaşalar var tabiki onlar daha tecrübeliler ve daha sağlam bilgiler verebililrler ama benim naçizane fikirlerim bunlar.
muuzoo çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla