View Single Post
Eski 26-07-06, 12:41   #13 (permalink)
Shquiptar_34
Üye

Giriş Tarihi: 10-07-2006
Yer: Dallas çiftliği
Rep Puanı: 20741
Shquiptar_34 Rütbe: Artı 11Shquiptar_34 Rütbe: Artı 11Shquiptar_34 Rütbe: Artı 11Shquiptar_34 Rütbe: Artı 11Shquiptar_34 Rütbe: Artı 11Shquiptar_34 Rütbe: Artı 11Shquiptar_34 Rütbe: Artı 11Shquiptar_34 Rütbe: Artı 11Shquiptar_34 Rütbe: Artı 11Shquiptar_34 Rütbe: Artı 11Shquiptar_34 Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 238
Varsayılan Cvp: Evlilik, Alman Kız, Türkiye de yada Almanyada

1-Almancı lafının aşagılayıcı bir söz oldugunu sanmıyorum. Almancı türk vatandaşı olan ve almanyada yaşayıp çalışan kişilere denir. bunun neresi aşagılayıcı?
2- işsizlik parası yasaldır tabiki. Fakat hem çalışıp hemde işsizlik parası almak yasalmıdır? Bu sözü belirttim gibi herkese söylemedim. Almanyaya geldim zaman tanıştıgım bi çok türkün bu şekilde yaptıgını söyledim. Bu şekilde yapmak devletin zararına olmazmı??? O zaman yakınmicaksın ekonomi kötüye gidiyor diye. Hkasız yere alınan işsizlik parası diger insanların vergilerinden ödeniyor. Haksız yere alınan bu para Haram deilmidir ? Birde şunu gördüm nedense o extra alınan işsizlik parasıyla geçinmek deilde alınan BMW - Mercedes arabaların taksidi ödeniyor..
3- Almanya da yaşıyan türkler neden söylenen herşeyi bu kadar kalplerine alıyorlar???
4- Gerçekten Türkiyenin Almanyadan daha iyi bir durumda olduna inanıyorsan o zaman ben sana istanbulun 2 köprüsünü birden satmak istiyorum hemde çok ucuz fiyata..
5- Avrupada yapılan ve sadece orada yaşayan vatandaşlarımıza sorulan Türkiyenin Avrupa birligine girmesini istiyormusunuz yoksa istemiyormusunuz anketinde, Türk vatandaşlarımızın 87% Hayır İstemiyorum cevabını vermişler. Neden Hayır? bir kıskançlıkmı çekememezlikmi var ortada? Büyük çogunlugunuz türkleri avrupada istemiyor fakat buraya geldiniz zaman yakınıyorsunuz avrupada da gurbetçiyiz kendi memleketimizde de gurbetçi gibiyiz. Siz Avrupada türkleri istemesseniz Türkiye de yaşayan Türkler sizi Türkiyede istermi?

Mesajı son düzenleyen Shquiptar_34 ( 26-07-06 - 13:10 )
Shquiptar_34 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla