Sevgili kardesim.Evliligin hakkinda bilgi istedin ve bu bilgileri yeterince aldin saniyorum.Fakat yurt disinda yasayan Vatan hasreti ceken, Gurbetcilerimize "Almanci" yakistirmasini yaptigini, yadirgadigimi belirtmek istiyorum.
Ikincisi; Almanya ya geleceksin saniyorum, Gelince buranin karsidan göründügü gibi olmadigini kisa zamanda anlayacak ve belkide isyan edip,Türkiye ye dönmek isteyeceksin.
Ücüncüsü;"Hem cocuk yap parasini al." lafida; sanki Türklerin sirf para almak icin cocuk yaptiklarini saniyorsun, buda yanlis.Alman Devletinin kim olursa olsun bu ülkede yasayan herkese tanidigi ve kanunlastirdigi bir yasadir ve Türklerinde bu yasadan faydalanma hakkidir degilmi?
Dördüncüsü;"Hem kacak calis belgeleme" lafida burda calisan herkese söylenecek bir kelime degildir.Yasal olarak isssiz herkesin yararlanacagi,issizlik parasi alma hakki var.Cünkü yasaldir.
Tamam bazi Vatandaslar maddi imkansizliklardan dolayi ek is olarak kacak calisabilir, bu Dünyanin her yerinde vardir,her calistigini illaki belgelemek diye bir olay olamaz.Sizde buraya geleceksiniz Merak ediyorum!!!
Evlendiginiz Alman bayanla, ne gibi sorunlar yasayacaksiniz,"Maddi ve manevi olarak."Gün gelecek evde huzursuzluk bas gösterebilir ve kacak calismak mecburiyetinde kalabilirsiniz,hatta sorunlar büyüyebilir ve Türkiye ye geri gitmek mecburiyetinde de kalabilirsiniz.
Yazmis oldugun cümleler,bizlere hakaret eder niteligindedir.Bundan sonra bir daha ek bilgi isteme, saniyorum yurt disinda yasayanlar sana bilgi vermezler.Özür dilersen beki,olabilir.