View Single Post
Eski 26-07-06, 08:42   #11 (permalink)
Shquiptar_34
Üye

Giriş Tarihi: 10-07-2006
Yer: Dallas çiftliği
Rep Puanı: 20741
Shquiptar_34 Rütbe: Artı 11Shquiptar_34 Rütbe: Artı 11Shquiptar_34 Rütbe: Artı 11Shquiptar_34 Rütbe: Artı 11Shquiptar_34 Rütbe: Artı 11Shquiptar_34 Rütbe: Artı 11Shquiptar_34 Rütbe: Artı 11Shquiptar_34 Rütbe: Artı 11Shquiptar_34 Rütbe: Artı 11Shquiptar_34 Rütbe: Artı 11Shquiptar_34 Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 235
Varsayılan Cvp: Evlilik, Alman Kız, Türkiye de yada Almanyada

Öncelikle herkese tek tek teşekkür etmek istiyorum tebriklerden dolayı.. HELL-HOLE, Gionnis, alimler, sn0w0r, B_E_Y_A_Z, aristokrat06

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen aristokrat06 Mesajı Göster
almanyada issizlik mi var mi ekonomiye ne olmush cok guldum ehu ehu ehu!...hayırlı olsun kardes
Bizim almancıların huyudur almanya ile ilgili bişey yazdın zaman almanya bitti, işsizlik var türkiye daha iyi sakın gelme şöyle böyle yazmak. Sanki ben batırdım Almanya'yı. çocuk yap devletten çocuk parası al. hem çalış fakat bunu belgeleme git bide devletten işsizlik parası al ondan sonrada almanya bitti de. (almanyada taniştıgım çogu türkün yaptıgı ) Bu gibi saçmalıkları okumamak için o notu yazdım. Fakat döndü dolaştı gene oraya geldi

TR de evlenicez gibi görünüyor. HELL-HOLE dostum sana sormak istediğim hatunun uluslararası evlenme belgesi alması için benim hangi belgeleri göndermem gerekiyor? Diğer bir konuda hatunun getirdiği belgelerin türkçeye tercüme edilmesi gibi bir durum varmı? Bi de o 21 yaşında ben 22sanırım bi sorun yok yaş için

Mesajı son düzenleyen Shquiptar_34 ( 26-07-06 - 08:49 ). Neden: ilave bilgi
Shquiptar_34 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla