View Single Post
Eski 26-07-06, 01:45   #17 (permalink)
leventocarlos
Geçerken Uğradım

Giriş Tarihi: 13-06-2006
Yer: Stuttgart City
Rep Puanı: 3130
leventocarlos Rütbe: Artı 11leventocarlos Rütbe: Artı 11leventocarlos Rütbe: Artı 11leventocarlos Rütbe: Artı 11leventocarlos Rütbe: Artı 11leventocarlos Rütbe: Artı 11leventocarlos Rütbe: Artı 11leventocarlos Rütbe: Artı 11leventocarlos Rütbe: Artı 11leventocarlos Rütbe: Artı 11leventocarlos Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 62
Varsayılan Cvp: Yurt Dışında Yaşadığınız İlginç Olaylar

Kardeslerim ben de Almanya Stuttgart dayim.. Arkadasimla ertesi gün yapacagimiz sseyahat icin Stuttgart-Hbf yani Stuttgart merkez istasyonuna gittik,neyse biletimizi aldik ben de 60 Euro bayilmanin acisiyla bi cigara ictim, sonra ilcelere sefer yapan trenlerin oldugu bölüme indik,, ööööyle beklesirken bizim binecegimiz trenden 1 önceki trenin anonsu yapildi , tren tam geliyordu kiiiii önümde duran adam kendini bir anda trenin önüne birakiverdi...

Allah im öyle bi panigi kimseye yasatma!! Resmen herkesin gözleri patladi cigliklar,bagirmalar, tren elbette durana kadar bayaa bi yol kat etti...
Polis olay yerine ulasana kadar herkes yükseltilmis yer oldugu icin ancak trenin altina dogru bakmakla yetindi...

Biz de arkadasimla assagiya isik falan tutup aramaya basladik kiii tam o sira daa assagidan AAAAAAHHHHHHH diye bir inilti geldikiii hayatim boyunca unutamam heralde...

Neyse uzatmayalim 4-5 gün sonra ögrendim kiii ,,
adam aptalca intihar girisimini bacaklariyla ödemisti,, 2 bacagida kopmuss...
Bunu ögrendigim an o inilti tekrar kulaklarimda cinlamaya basladi..

Eger inanmiyacak arkadaslar olursa tarih de vereyimki arastirabilsinler :
4 Mart 2006 Cuma saat öglen 15 siralariydi...
leventocarlos çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla