View Single Post
Eski 03-07-06, 16:01   #2 (permalink)
thequ
Üye

Giriş Tarihi: 18-06-2005
Yer: Şehristanbul
Rep Puanı: 8248
thequ Rütbe: Artı 11thequ Rütbe: Artı 11thequ Rütbe: Artı 11thequ Rütbe: Artı 11thequ Rütbe: Artı 11thequ Rütbe: Artı 11thequ Rütbe: Artı 11thequ Rütbe: Artı 11thequ Rütbe: Artı 11thequ Rütbe: Artı 11thequ Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 121
Varsayılan Cvp: Türkiye'nin en iyi dershanesi hangisi sizce?

fem dışında tavsiye etmiyorum. bakırköy fem1 mezunuyum busene öss ye grdim. Türkiyede (güven-der -ki onlar zaten genelde fem oldu şu an- hariç) daha fazla imkan ve ilgi sağlayabileceğini söyleyen bir dershane daha çıkamaz. pek çok dershane adeta öğrenim değil, arkadaşlarla görüşme, piyasa mekanı.

1. eğer sağlam bir öğrenciyseniz, fem'in sınavlarına girin, fem1 veya m1 tarzı yapılanmalara davet edilirseniz hiç düşünmeyin kayıt olun.
2. eğer vasat bir öğrenciyseniz, fakat amacım çalışmak ciddi çalışmak istiyorum diyorsanız yine fem'i öneririm. ancak bu durumda farklı tercihlerde yapabilirsin (örneğin gerçekten kötü bir sınıfa düştün, ilgi nekadar olursa olsun sonuçta sınıf etkiler, bu nedenle farklı bir alternatif düşünülebilr)
3. benim derdim ders değil, kız olsun muhabbet olsun diyorsanız, çok dershane var (fdd-bazı final sınıfı yapılanmaları hariç-, birey, uğur vs. )
4. eğer benim derdim muhabbet değil ama derslerim ve ortalamamda gerçekten kötü diyorsanız. seninle daha çok ilgilenebilecek (çünkü çook iyi öğrencilerin olmadığı yerde ister istemez daha çok ilgi görürsün) farklı bir dershaneye gitmenizi tavsiye ederim.

sonuçta dönüp dolaşıp kullanılacak kaynaklar ya fem'in ya güven-der in kaynakları olacaktır ki buna eminim. olay propoganda değil herkes biliyor bunu öss hazırlığında ki. lise2 de sınıf dan dolayı ayrılacak oldum ancak ayrılmadığıma son derece memnunum.

Ayrıca kundaktaki bebek gibi bir ilgi beklemeyin. Örnek vereyim. Kişi dershaneye geliyor. Dersle alakası yok. Buna rağmen ilgi var. Ama derse yanaşmıyor ne çalışma ne ödev. Arkadaş orası kreş değil sonuçta ve ancak çalışan adamla ilgilenilebilir. Çalışmayacaksanız inanılmaz bir ilgi beklemeyin. Çalışan adamla her yerde ilgilenilir diyeceksiniz. Ancak tekrar örnek vereyim BakırköyFem1 gibi bir ortama girdiyseniz bir kitaplık test kitabı, pek çok kaynak, çok sağlam bir danışman (çok sağlam) ve hocalar sizin için orada olacak. Kendi gittiğim fem ve fem1 için bunu söyleyebilirim.

Not : Evvelki bir postumun düzenlenmiş halidir..
thequ çevrimdışı