25-01-05, 05:17
|
#27 (permalink)
|
|
Emperor
Giriş Tarihi: 04-03-2004
Yer: The Netherlands
Rep Puanı: 4776915

Rep Gücü: 47879
|
Cvp: Bulgaristan Hakkında!!!
Alıntı:
|
Gerçek Mesajı Gönderen uzun
bu arada nero kardes: hollanda senin karnini doyuruyor, kirani, sosyal sigortani, telefon faturani oduyor. yattigin yerde para aliyorsun. turkiyede iki haftada caninin sikilip patates kizartmasi ozledigini unutma! ya uzun: aksaray amma berbat, bizim oralari, arkadaslari ve diskolarimizi ozledim dediklerini unuttunmu yoksa? turkiyede yasam kolay olsaydi bizim sukran teyze ve mehmet geri donmezlerdi! mademki begenmiyorsun hollandayi, buyur turkiye seni bekliyor. elinde hic bir sanatin yok. sanayide 18 saat calismasi neymis gor!
|
Yazmayimdedim ama Neyse,
Bu saatten sonra donmek zor buna katiliyorum ama herzamanki dedigim gibi yine diyorum elimde olsa,donmek isterim...
$oyle du$unuyorum ters zamanda ters yerde dunyaya gelmi$iz, bilmem anlata bildimmi...
Turkiyedeyken neden Hollandayi ozluyoruz cunku Hollandada hayat dan ba$ka hayat bilmedigimiz icin...
Mehmet ustaya gelince oda Hollandada dogudu ve buyudu...
Turkiyede ya$am cok istedi ama yapamadi...
Ben burdaki sahip oldugum bilgiler ile Turkiyede dogmu$ ve ya$ayan biri olsaydim...I$im hazir idi, ve para sorunumda yok idi...
Bilirsin butun sahip oldugum bilgileri Hollandada okullarda ogrenen biri degilimdir...
Neyse Konu bu degil benim yuzumden de konunun daha fazla hasar gormesini istemiyorum...
ve yazdigim son satir...
(ps: Editleyebilirsiniz gerekirse)
|
|
|