Cvp: Mal beyanında bulunmak ne demektir...
Sayın Jean,
ben size konuyu özet halinde anlatayım...
bir kişiye alacağından ötürü 3 adet senet imzalanıp verilmiş.(peder bey tarafından)...
ve çeşitli zamanlarda alacaklıya alacağına binaen ödeme yapılmış...ve alacaklıdan imza alınmış...(küçük not kağıdına sadece ödeme alındığına dair imza ve miktar yazılı)(alacaklıdan biten senet istendiğinde sanırım avukata verildiğinden senet verilmemiş...o yüzden küçük not kağıdına yazılmış)
daha sonra alacaklı şahıs icra aracılığıyla benim çalıştığım iş yerine babamın adına tebligat göndermiş...bende tebligatı almadım...şimdi burada benim amacım şu...
Tahminime göre avukat tüm senetleri icraya koymuştur...dolayısıyla ödeme yapıldığından senetlere itiraz etmek istiyorum...benim iş yerime tebligat gönderildiğinden ötürü kınama yapmak istiyorum...kısacası bu adamlara dava açıp konuyu mahkemeye intikal ettirmek istiyorum...
Şimdi buna göre tebligatı almadığım için iş yeri adresime hacze gelinebilinirmi...
Tebligatı almadım alırsam ne olur...
Bayramdan 2 gün önce tebligat için postacı geldi...tebligatı almadım.5 günlük süre başlamış olurmu...Olursa İtiraz için gerekli olan 5 günlük süre bayram tatilinden sonramı başlar,yoksa nöbetçi mahkemeye mi başvurmam lazım...
Değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim...
|