View Single Post
Eski 20-01-05, 19:32   #6 (permalink)
herhangibirsey
Yabancı

Giriş Tarihi: 18-01-2005
Rep Puanı: 2375
herhangibirsey Rütbe: Artı 11herhangibirsey Rütbe: Artı 11herhangibirsey Rütbe: Artı 11herhangibirsey Rütbe: Artı 11herhangibirsey Rütbe: Artı 11herhangibirsey Rütbe: Artı 11herhangibirsey Rütbe: Artı 11herhangibirsey Rütbe: Artı 11herhangibirsey Rütbe: Artı 11herhangibirsey Rütbe: Artı 11herhangibirsey Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0
Varsayılan Cvp: Mal beyanında bulunmak ne demektir...

Sayın jean ; yapılan bir tebligata itiraz edilirse bu itirazın sonuçlanması ne kadar sürer...(Not: Dava senet karşılığı alacak davası...)

Sayın jean ben bir firmada çalışıyorum...Ailemden birinin borcu (peder bey'in borcu) çalıştığım iş yerine tebligat olarak gönderilmeye çalışıldı...Borçta benim imzam yok...borçlu kimse (peder bey) ise benim çalıştığım iş yerinde çalışmıyor...bu tam bir rezalet ilgili avukata ve alacaklıya dava açabilirmiyim...
veya bu kişiler benim çalıştığım yere ya tutarsa hesabı tebligat göndermeye hakları varmı...bu konuda bilgi verirseniz sevinirim...
Bu tebligatı eğer iş yerinden herhangi biri almış olsa idi ne olurdu...Şu an tebligatı almadık bu durum karşısında akibet ne olur...

Mesajı son düzenleyen herhangibirsey ( 20-01-05 - 19:35 ).
herhangibirsey çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla