View Single Post
Eski 05-06-06, 02:03   #13 (permalink)
Brave
Forza Beşiktaş...

Giriş Tarihi: 05-04-2004
Yer: ►Hollanda◄░♥Tilburg♥...
Rep Puanı: 7229818
Brave Rütbe: Artı 11Brave Rütbe: Artı 11Brave Rütbe: Artı 11Brave Rütbe: Artı 11Brave Rütbe: Artı 11Brave Rütbe: Artı 11Brave Rütbe: Artı 11Brave Rütbe: Artı 11Brave Rütbe: Artı 11Brave Rütbe: Artı 11Brave Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 72405
Varsayılan Cvp: Almanyada kaybolan degerlerimiz

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen MyXoMa
selam bende yurtdisina egitim icin gittigimde,gidecegimzaman burda cok turk yasiyor dediler. bende sevindim iyi yabancilik cekmem diye, ama baktim ki bunlarin turklerle alakasi yok. Turk dedigin ilk once misafirperver olur di mi? bunlarin kendni ovmesinden baska birsey goremedim.Ayrica bunlarin allahi para olmus , dincilerin bile
Ayrica turkiyeden yeni gelen biri olarrak gozlemlediklerim. Turkiyede almanci, almanya da turk, yani arada kalmislar. Turk kulturunden de gittikce uzaklasiyorlar. Avrupadaki genclerin kotu aliskanliklarini alarak, kendilerini onlardan sayiyorlar.
Gecen gun telefon acmam lazimdi, yolda birisine sordum kart icin , turke benziyordu, nerelisin dedim , belcikaliyim dedi, sonra bende telefonda turkce konusmaya baslayinca, turkum demeye basladi, baslarim oyle turkluge.
Herkes yurtdisinda mutlu olur diye bir kural yok. Buranin tasi topragi altin degil, ama kisiye gore degisir bu olay.

Uyum saglayamazsan Turkiyeye doneceksin.
Genel konusmayip, kisisel konustugun icin cevap yazdim, en azindan kendi tecrubelerini yazdigin icin.
Brave çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla