View Single Post
Eski 06-05-06, 03:00   #13 (permalink)
BuD_LiGhT
Eski Üye

Giriş Tarihi: 24-03-2004
Yer: İstanbul
Rep Puanı: 34205
BuD_LiGhT Rütbe: Artı 11BuD_LiGhT Rütbe: Artı 11BuD_LiGhT Rütbe: Artı 11BuD_LiGhT Rütbe: Artı 11BuD_LiGhT Rütbe: Artı 11BuD_LiGhT Rütbe: Artı 11BuD_LiGhT Rütbe: Artı 11BuD_LiGhT Rütbe: Artı 11BuD_LiGhT Rütbe: Artı 11BuD_LiGhT Rütbe: Artı 11BuD_LiGhT Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 402
Varsayılan Cvp: Konsolosluktaki görüşme..

Ben amerika konsolosluğuna başvuruda bulunacağım vize için. ancak aklımda bir kaç soru var. ablam orada yeşil kartla çalışıyor ve burda evlenerek gitti 2 seneden beride orada yaşıyor. şimdi bana davetiye yollayacak. burada okuyup anladıklarıma göre konsolos görevlisini orda kalmayacağına inandırman gerekli. zaqten kalmak gibi bir niyetimde yok. şimdi ben buradaki bağlarımın kuvvetli olduğundan bahsetsem zaten burada nişanlıyım parmağımdada yüzük olacak görüşmeye giderken. bu yüzük bana artı bir şey getirir mi yoksa yüzüğü çıkartayım mı? hani düşünürlermi bu çocuk burda nişanlı geri döner diye. zaten tatile gideceğim en fazla 2 ay kalıp geleceğim. neler yapmam gerekli aileme ait ev araba han haman bunların tapusunuda götüreekmiyim?
BuD_LiGhT çevrimdışı