View Single Post
Eski 19-04-06, 19:14   #5 (permalink)
exkalivir
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 11-03-2006
Rep Puanı: 2537
exkalivir Rütbe: Artı 11exkalivir Rütbe: Artı 11exkalivir Rütbe: Artı 11exkalivir Rütbe: Artı 11exkalivir Rütbe: Artı 11exkalivir Rütbe: Artı 11exkalivir Rütbe: Artı 11exkalivir Rütbe: Artı 11exkalivir Rütbe: Artı 11exkalivir Rütbe: Artı 11exkalivir Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0
Varsayılan Cvp: türkiyede neden bilim yok bili yomusun????

arkadasım san benım anlatmak istedimi anlamıyosun ögretmenler saygı gosterilmesi icin bunu hak etmelilerdir diyorum ama bu isi yapanlar ben ögretmen oluyum 3 ay tatılyaparım sabah okula gıdersem oyleden sonra gezerim diyen kisiler olmamalı
vede ögren ci kendisine örnek arıyan kisidir bunuda unutmayın eyer sen zibi dimisin dersen ona onu iki gun sonra kzpıda dikelen zibidi olarak gorursun ama sende matamtiyin su konusundan iyi anlıyomusun dersen yarın okonuya daha iyi calısır gelir
ama cogu ögretmenın yaptıgı gıbı 3 aytatilde calısıp kitap okuyup bilgilerini tazeliycene tatilegidip gezersen olucagı sen saygı duyulmayacak ögretmenlerden sindir ögretmen sadece ögretmek icin deyil eyitmek icinde ordadir aynı balı oldukları kurumun adnındakı gıbı mili eyitim bakanlıgı ezber bakanlıgı deyil ama nedense okulda cocuklara yenı gelismelerden haberi olmayan bi ögretmen giripte ders anlatırsa oda saygı görmez örencıye giripte insan maymundan geldideyip cıkan hoca yanlıs yoldadır cunkı bunu boyle anlatman gerekiyosabile ögrenciye dersinki ama bu kesin deyildir yanı bizim dinimizede uymaz zaten dedikten sonra anlat ögrencine sıfır veririm otur yerine diycene niye ayakta duruyosun yanı eyer anlatıcak biseyin varsa cı9k anlat bizde dinliyelim desin
ama sen ögrenci ye devamlı hakaret eder sen aylen yetistirmemis sen zaten dısardakı zıbıdılerin aynısın kafan basmıyosagit bimem neyap sende soyle yap sıfır veririmn yazılıda virgulu eksık yazmısım veya ben sana yazdırıken bukelımeleri kulanmadım benım yazdımı yazıcaktın dersen adam okula biseydeder hocayada gıtbasımdanda der

Mesajı son düzenleyen exkalivir ( 19-04-06 - 19:17 ).
exkalivir çevrimdışı