View Single Post
Eski 29-03-06, 23:22   #1 (permalink)
rockerhan
Bağımlı

Giriş Tarihi: 27-08-2004
Yer: istanbul
Rep Puanı: 14997
rockerhan Rütbe: Artı 11rockerhan Rütbe: Artı 11rockerhan Rütbe: Artı 11rockerhan Rütbe: Artı 11rockerhan Rütbe: Artı 11rockerhan Rütbe: Artı 11rockerhan Rütbe: Artı 11rockerhan Rütbe: Artı 11rockerhan Rütbe: Artı 11rockerhan Rütbe: Artı 11rockerhan Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 202
Varsayılan alman kurdu (zeus) köpeğimi 8 aydır arıyorum

Arkadaşlar eğitimli alman kurdu köpeğim tam 8 aydır kayıp.

Hala bir umut arıyorum.
Lütfen iş işten geçmiş deyip göz ardı etmeyin. İnanın hala aklıma geldiğinde gözlerim doluyor.
Adı zeus. şu an 5buçuk yaşında. Eğitimli. Renklerine fotoğraflarından bakarsınız. Adını çok iyi biliyordu. İsminizi soylerseniz hemen yanınıza geleceğini tahnmin ediyorum. Çümkü huyunun değişeceğine inanmıyorum.

Köpeğimin annesi ve babası has alman kurdu. Ve ikiside polis kopeği. Ve annesi ödüllü bir köpekti. Daha oncede bu olay başıma geldi. Çalındı ve 2 hafta sonra bulmuştum.(el ilanları-tv-gazete-radyo vasıtası ile) Köpeğim bahçede duruyordu. Çalınma riski arttıgı için deregümü yolundaki fabrikada zincirsiz duruyordu. ve 1 yıl boyunca hiçbir şey başına gelmemişti. Bazen çiftleşme doneminde gider.en fazla 3 gün sonra gelirdi. En son boynunda künyesi vardı. telefonumun ve adresinin yazdıgı. neyse fazla uzattım.

lütfen gorurseniz yada duyarsanız bana bildirin. İnanın kimdeyse hiçbirşey yapmiyacam. Zeusu alayım yeter. Çevre illerde olduğunu tahmin ediyorum. Ispartada bakmadığım yer kalmadı çünkü.
İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Erhan KAYA
erhankaya32@gmail.com
erhankaya32@msn.com

fotoğrafları burda!!

Mesajı son düzenleyen rockerhan ( 29-03-06 - 23:41 ).
rockerhan çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla