View Single Post
Eski 29-03-06, 13:55   #2 (permalink)
celebrimbor
Geçerken Uğradım

Giriş Tarihi: 22-05-2005
Yer: Londra
Rep Puanı: 2375
celebrimbor Rütbe: Artı 11celebrimbor Rütbe: Artı 11celebrimbor Rütbe: Artı 11celebrimbor Rütbe: Artı 11celebrimbor Rütbe: Artı 11celebrimbor Rütbe: Artı 11celebrimbor Rütbe: Artı 11celebrimbor Rütbe: Artı 11celebrimbor Rütbe: Artı 11celebrimbor Rütbe: Artı 11celebrimbor Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 65

Varsayılan Cvp: Havaalanı farkedermi??

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen arellano
Arkadaşlar selamlar...

Ben Londra'ya gideceğim. Bildiğim kadarıyla ingilterede 3 tane havaalanı var. ve bunlardan en cok kullanılanı sanırım heatrow!!! Benim sorum diğer havaalanlarından birini kullansam çok zorlanırmıyım. Sanırım biraz uzak Londra merkeze ama fiyat olarak daha uygun! o bakımdan soruyorum. İngiltere'ye gitmiş veya herhangi bir bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum...

Şimdiden teşekkürler!!!
heatrow merkese diger havaalanlarindan daha uzak teee 6.zone da ama merkese tek underground hattiyla(piccadily line) ile ulasabilirsin , digerleride
fazla uzak sayilmaz onlarda daya tren yada otobus hatlari var ama havaalanindan cikip nereye gidecegin ve hangi saatte gidecegin onemli...benden once gelen arkadaslar 99£ taxi parasi odediler bende 6£ travel card parasi odedim o yuzden tedbirli ol
celebrimbor çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla