Cvp: Öğrenci kredisi hakkında!!
Merhaba, ilginize teşekkür ederim. kredi sözleşmesini ben imzaladım ve şu an üzerimde bir malın olduğunu zannetmiyorum. Ama ailemin evine gelip evdeki malları haczetmeleri sözkonusu olabilir mi. Mesela evde 7 yıl önce alınmış bir televizyon var bu televizyonun kimin üstüne olduğunu nasıl anlıyolar.
Benim bu borcun üstüne yatmak gibi bir niyetim yok. Kamu borçlarına karşı daha hassas biriyim, zira devlete borcunu ödemezsen milyonlarca insanın hakkını üstüne almış olursun, neticede o paralar milletin cebinden çıkıyor. Fakat ben hiç iş bulup çalışma imkanı bulamadım ki. üniversiteye devam ettim ve hiç dönem kaybetmeden bu yıl bitirdim. Aylık 1 kuruş kazancım bile yok. Kredi yurtların sitesinde sizin dediğiniz yere girip bizim üniversitenin yetkilisen mail de attım ama yanıt gelmedi.
Kredi borcu krediyi aldığım dönemin ögrenim süresinden mi yoksa tüm öğrenim süresinden sonra mı ödenmeye başlıyor o konuda da denizliden bile net bilgi alamadım. Ankarada bu konuyu danışacağım başka merci var mı acaba
|