View Single Post
Eski 27-03-06, 04:14   #27 (permalink)
defackto
Dostluğun ve paylaşımın tek adresi;frmtr..

Giriş Tarihi: 06-10-2005
Yer: ADANA
Rep Puanı: 51748781
defackto Rütbe: Artı 11defackto Rütbe: Artı 11defackto Rütbe: Artı 11defackto Rütbe: Artı 11defackto Rütbe: Artı 11defackto Rütbe: Artı 11defackto Rütbe: Artı 11defackto Rütbe: Artı 11defackto Rütbe: Artı 11defackto Rütbe: Artı 11defackto Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 517687

Send a message via MSN to defackto
Varsayılan Cvp: Moscow da yasayanlar buraya

arkadaşlar bu topiği yeni gördüm daha..bende 3 yıl moskovada yaşadım..ilk gittiğim bir hafta boyunca ağlamıştım..ama daha sonra çok sevdim ve alıştım..insanları çok iyi ve çok asil..hiç de bilindiği gibi soğuk değil..çoğu çok zor şartlarda yaşıyor,eski kominizmle yönetilen günlerini çok arıyorlar,şimdi resmen çoğu sefalet içinde belki ianmayacaksınız ama ben ordayken(4 yıl önce)asgari ücret 3 dolardı..bizim ev sahibimiz doktordu ve maaşı 150 dolardı düşünün artık..hayat pahalı ama sosyal hayat nerdeyse bedava..mesela ulaşım yok denecek kadar az,su, telefon(şehir içi),elektrik,24 saat sıcak su,kalorifer,tüplü ocak..hepsi bedava..ben ordayken benzin 7 milyona fulliyordu düşünün..
şehir mükemmel..yaklaşık 20 milyon nüfusu var ve 50 bin türk yaşıyor..dünyanın en büyük caddesi orda(leninski prospect.) tam 41km(en son ben de orda oturuyordum..beleruskaya ve rızanski prospeckte de oturdum..)
anılarım canlandı şimdi çok özlemişim valla...orda olanlar benim için arbatta bir yürüsünler,antalya restoran vardı orda Kazım abinin..kapanmış duyduğuma göre..daha yazacak neler var..şimdilik bu kadar yazalım daha sonra devam ederiz...hadi desvidenya...
defackto çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla