View Single Post
Eski 25-12-04, 11:31   #9 (permalink)
tugra01
Sadık Üye

Giriş Tarihi: 29-09-2004
Yer: İzmir
Rep Puanı: 496254
tugra01 Rütbe: Artı 11tugra01 Rütbe: Artı 11tugra01 Rütbe: Artı 11tugra01 Rütbe: Artı 11tugra01 Rütbe: Artı 11tugra01 Rütbe: Artı 11tugra01 Rütbe: Artı 11tugra01 Rütbe: Artı 11tugra01 Rütbe: Artı 11tugra01 Rütbe: Artı 11tugra01 Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 5033
Varsayılan Cvp: Öğrenci kredisi hakkında!!

dostum çok teşekkür ederim. kredi yurtlar kurumunun web sitesini daha önce ziyaret edip ilgili maddeleri zaten okumuştum fakat hukuk bilgim yeterli olmadığı için tam yorumlayamadım. Benim endişem ise dikey geçiş yaptığımı 2002 yılında kuruma bildirmedim. Hiç aklıma gelmemişti. Zaten bu durumu da bana bir arkadaşım söyledi ben de hemen harekete geçtim. Kredi yurtlar kurumunun Denizli müdürlüğüne gittim fakat bana b.sayarları merkeze bağlı olmadığı için bilgi veremiyceklerini söylediler. Benim dikey geçiş yaptığımı kuruma bildirmemiş olmamam inşallah büyük bir sorun yaratmaz. Fakat bu yıl mezun olduğumu gerek diplomam gerekse A.öğretim bürosundan ispatlayabilirim. Ayrıca a.öğretim okuyor olmam acaba örgün bir öğretim olmaması nedeniyle dikkate alınmayabilir mi? Bu borcun ertelenmesi benim için çok mühim olacak. İlk taksidin son ödeme günü 31 Aralık 2004. Tarih de çok yaklaştı. Bu konuda p.tesi günü harekete geçmem gerekir ama ne yapacağımı bilmiyorum. İnşallah Ankarayı p.tesi günü aradığımda bir muhatap bulurum kendime. saygılar sunuyorum!!
tugra01 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla