View Single Post
Eski 23-03-06, 02:23   #7 (permalink)
clementine25
Üye

Giriş Tarihi: 19-12-2005
Rep Puanı: 2375
clementine25 Rütbe: Artı 5clementine25 Rütbe: Artı 5clementine25 Rütbe: Artı 5clementine25 Rütbe: Artı 5clementine25 Rütbe: Artı 5clementine25 Rütbe: Artı 5clementine25 Rütbe: Artı 5clementine25 Rütbe: Artı 5clementine25 Rütbe: Artı 5clementine25 Rütbe: Artı 5clementine25 Rütbe: Artı 5
Rep Gücü: 59

Varsayılan Cvp: Ukraynada dil eğitimi konusunda bilgi sahibi olanlar buraya!!!

arkadaslar merhaba..
ben master'ı yeni bitirdim ve askere gidicem..fakat tabi dogal olarak hemen almiyolar..su an calismiyorum da..o acidan bos oturmaktansa rusca egitimi almak istiyorum ben de..moskovaya daha once gitmişliğim var..acikcasi biraz pahali bi yer (klupler dısında )dil kurslari da cok pahali..ukraynaya baktim.Kırım'da ( crimea) 3 aylık 700 dolara fln rusca kurslari var ki bence cok makul..acikcasi ukraynanın da yasam acisindan ucuz bi yer oldugu kanaatindeyim..
herneyse cok yazdim..diyecegim..tek basima oralara gitmek istemiyorum..belki gitmek istiyen arkadaslarla tanısıp burda,beraber gidebiliriz..ev tutup birbirimize destek olabiliriz..rusya'da herhangibir guvenlik sorunu yasamamama ragmen acikcasi ukrayna,rusya gibi ulkere tek gitmek istemiyorum,cesaretim de yok..
bilmiyorum teklifimle dikkate alan olur mu..olursa konusup,tanısabiliriz..

mail adresi vermek yasak mi bilmiyorum..
yasaksa moderator arkadaslar kusuruma bakmasınlar,kendileri edit edip silerler
bana ,
icantplaytheviolin@gmail.com adresinden ulasabilirsiniz..
mailim silinirse de ozelden ulasabilirsiniz..
saygilarimla..
clementine25 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla