View Single Post
Eski 20-03-06, 14:26   #44 (permalink)
OnayDoruk
Bağımlı

Giriş Tarihi: 21-02-2005
Yer: AntaLia !
Rep Puanı: 10256
OnayDoruk Rütbe: Artı 11OnayDoruk Rütbe: Artı 11OnayDoruk Rütbe: Artı 11OnayDoruk Rütbe: Artı 11OnayDoruk Rütbe: Artı 11OnayDoruk Rütbe: Artı 11OnayDoruk Rütbe: Artı 11OnayDoruk Rütbe: Artı 11OnayDoruk Rütbe: Artı 11OnayDoruk Rütbe: Artı 11OnayDoruk Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 150

Varsayılan Cvp: ......::::Usa ya İltica::::.......

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen gabrielll
cevaplari ile kendi kendini yere vurdu aslinda ama adam banlanmis ,onun cevap hakki yokken bunlari yezmak ne kadar dogru bilmiyorum fakat gerek o zamanki resmi, gerekse yazilanlara verdigi cevaplar bana asiri eminem in 8 mile ini hatirlatti.
Anlamiyorum. sen amerikadan nerdeyse 20000 km uzakta yasa ve amerikan hip hop ,eminem dr.dre kulturunden bu kadar etkilen.Kraldan cok kralci olmak boyle bisi olsa gerek.

Dostum haklısın banlandı ama arkasından konusmak gibi olmuyor ben direk 1 e 1 ithamda bulundum farkındaysan msn de flnda konusmustum ben bu arkadasla bu konuları ve bana Nyc deki corumlulardan bahsetmişti orda ben sessiz kaldım bildiğim kadarıyla bunları okuyabiliyor fakat cevap atamıyor burdan ona tekrardan sesleniyim diyeceğin bişey warsa benim msn sende var sen yaz bana ben güzel bi şekilde buraya gönderirim ama dikkat et saygısızlık ve hakarete varan cümleler olmamak sartıyla hoş olursa ben onları editler gönderirim ... Biliosunki burda kimsenin kimseye saygısızlık etme hakkı yok herkezin fikirleri kendini bağlar onlar hakkında yorum yapma hakkımız yoktur . (Hatırlatıyım dedim)
OnayDoruk çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla