View Single Post
Eski 17-03-06, 16:51   #6 (permalink)
gabrielll
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 17-07-2005
Rep Puanı: 2375
gabrielll Rütbe: Artı 11gabrielll Rütbe: Artı 11gabrielll Rütbe: Artı 11gabrielll Rütbe: Artı 11gabrielll Rütbe: Artı 11gabrielll Rütbe: Artı 11gabrielll Rütbe: Artı 11gabrielll Rütbe: Artı 11gabrielll Rütbe: Artı 11gabrielll Rütbe: Artı 11gabrielll Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0
Varsayılan Cvp: ......::::Usa ya İltica::::.......

usa --tough motherfuckha.
Selam arkadasim
1.iltica edebilmek icin yasadigin ulkede hayati tehliken olmasi gerekir ki bizim ulkemizden disariya iltica eden adamlarin aslinda 90% da boyle bir durum harbiden yoktur.
2.USA, Turkiye de etnik koken ,din ,siyasi gorus vb gibi olaylardan gormus oldugun zulum korku hayati tehlike vb. tehlikelerden adam kart vermez cunku Tr nin muteffikidir(sozde)
3.Ama diyorsan ki benim icin baska ulkede olur,irkcilik gormeye de raziyim,avrupayda bu isi yapabilirsin.
4.diyorsanki mezhebim genis ben her yola gelirim,(oylede olabilir,burasi amerika)ibn.lkten zulum goruyorsun diye usa ya iltica edebilirsin
5.Orada ki sorunun ne bilmiyorum ama ulken bunu sana hak ettirtmedikce bunu yapma ,cunku burada ,turkiye de hayatin boyunca karsilmadigin veya karsilasmayacagin tonla sorun ve zulum irkcilik ayrimcilik vb.goreceksin.

umarim yardimi olmustur.
gabrielll çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla