View Single Post
Eski 10-03-06, 02:18   #15 (permalink)
DJ SONSUZLUK
Administrator

Giriş Tarihi: 05-03-2004
Yer: İstanbul / Bostancı Doğum Tarihi:26.Haziran.1979 ForumTR Üyeleri:Hepsi Canımız & Sizleri Seviyorum
Blog Mesajları: 5
Rep Puanı: 29770537
DJ SONSUZLUK Rütbe: Artı 11DJ SONSUZLUK Rütbe: Artı 11DJ SONSUZLUK Rütbe: Artı 11DJ SONSUZLUK Rütbe: Artı 11DJ SONSUZLUK Rütbe: Artı 11DJ SONSUZLUK Rütbe: Artı 11DJ SONSUZLUK Rütbe: Artı 11DJ SONSUZLUK Rütbe: Artı 11DJ SONSUZLUK Rütbe: Artı 11DJ SONSUZLUK Rütbe: Artı 11DJ SONSUZLUK Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 5000000
Varsayılan Cvp: Bölümün amacı

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen misfortune
Yeni bölüm hayırlı olsun.....daaa
Bu bölümler forumun en yukarısında hemde birkaç tane...
ick hocam bunları altforum yapsak daha iyi olmazmı??? Aynı dizi bölümünde olduğu gibi.....

yani foruma ilk girişte bir sürü aşk alt bölümleri.....
bunları toparlamak lazım...
foruma girince bi afalladım......
Noluyo yaaaaa aşk filan.....eyvahhh bahar geliyo, forumtr aşka geldi! diye düşündüm..

Ama abicim gerçekten işine karışmak gibi olmasın yanlış anlama ama bu bölümde aynı Webmaster, Dizi, Komik şeyler bölümleri gibi anasayfada 1 başlık + alt forum şeklinde olsa daha güzel olur gibi......
Tabiki yeni bölümlerin farkına varılması için bir süreliğine böyle ise diyeceğim yok..bu şekilde herkes baya bi farkına varıyo yani......
Bu bölümler açılmadan önce sizden gelen yoğun istekler değerlendiriliyor. O kadar istek aldı ki bu bölümler, alt bölüm olursa o kadar isteğe ayıp etmiş olurduk. Ve bu istekleri sende görsen eminim aynısını söyleyecektin.

Yeni bölümlerin heycanını paylaşmak için ilk sıraya alıyoruz, ilerleyen günlerde gerekli sıraya ekleniyor. Ama şimdi yeni bölümleri tanıyın, görün diye en üstte aldı ICK, hemen isyan etmeyin biraz beklemeyi bilelim
DJ SONSUZLUK çevrimdışı