Cvp: work and travel bilgi lutfen
ev arkadaşım iki sene önce gitti ama gittiği şirketin ismini şu an hatırlayamıyoum, onun dediğine göre başka şirketle gidilmezmiş, çünkü diğer bi kaç şirketle giden elemanlarla tanışmış, paralarını alamamışlar ve 2-3 gün havaalnında kalmışlar ABD de, ayrıca arkadaşım 10 hafta çalıştı ve iki hafta gezemedi. alaskaya gitti, bi balık fabrikasında günde 8-13 saat arası çalışmışlar. geldiğinde psikolojisi çok bozuktu. dediğine göre şirket onlara çok iyi davranmış hatta helikopter-ambulans hizmeti bile sağlamışlar herifler. ama dediğim gibi çocuk 2 hafta izini varken 5 gün dayandı ve kaçıp geldi, 7000 USD para biriktirmişti , geldi hemen kız arkadaşını alıp antalyaya tatile gitti eleman, 3 hafta dönmedi. varın siz düşünün artık.
madem ingilizcenizi geliştirmek istiyorsunuz, neden gençlik kamplarını denemiyosunuz, kalacak yer artı yemek karşılığında çalışarak çok güzel 3 ay geçirdim ben avrupa da bundan 3 sene önce, fransa da bi kamp da duvar işçiliği bile yaptım ama her şey çok güzel geçti
yok ben illaha WAT ile gidicem derseniz, gideceğiniz firmayı çok iyi araştırın, gerçekten çok önemli bu...
|