IMAGESHACK.US RESIM UPLOAD ETME (FLASH ANLATIM)
Flash Anlatım:
/ 1024 x 768: [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız]
/ 1280 x 960: [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız]
Yedek link:
/ 1024 X 768: [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız]
/ 1280 X 960: [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız]
Resimli anlatım:
[Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız]
Not:Resim yüklendiğinde burda işinize yarayacak 2 tane şeçenek var :
1-Thumbnail for forums (Bunu şeçtiğimizde "Research closing..." yanındaki gibi küçük bir resim oluşacak tıklandığında ise o resim yeni bir sayfa açarak asıl boyutunda gösterecek , yapmak isterseniz ordaki Thumbnail for forums 1 e tıklayın ve ctrl c ile kopyalayıp v ile yapıştırın. )
2-Direct link to image (Bunla [IMG] ve [/IMG] Taglarını kullanarak normal boyutu ile gösterebiliriz.)
[Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız] Arkadaşımızın İsteği Üzerine BMP TO JPG
1.İlk Önce
[Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız] Bu Linke Tıklayın ve İrfanview i Yükleyin.(Güvenli ve Sağlam)
2.Programı Açın
3.Son Olarak
Resimler güncellendi 31.03.07 ( Çok fazla alıntı yapan olduğu için resimlleri güncelledim ve üstüne çalınmasın diye "doce-frmtr" yazısını ekledim".
Konuma baktığınız için teşekkürler...Umarım işinize yaramıştır.