View Single Post
Eski 07-03-06, 01:18   #1 (permalink)
Dø©є
Sadık Üye

Giriş Tarihi: 02-10-2005
Yer: Türkiye
Rep Puanı: 23647075
Dø©є Rütbe: Artı 11Dø©є Rütbe: Artı 11Dø©є Rütbe: Artı 11Dø©є Rütbe: Artı 11Dø©є Rütbe: Artı 11Dø©є Rütbe: Artı 11Dø©є Rütbe: Artı 11Dø©є Rütbe: Artı 11Dø©є Rütbe: Artı 11Dø©є Rütbe: Artı 11Dø©є Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 236530
Thumbs up İmageShack'den Resim Upload Etme

IMAGESHACK.US RESIM UPLOAD ETME (FLASH ANLATIM)

Flash Anlatım:
/ 1024 x 768: [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız]
/ 1280 x 960: [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız]

Yedek link:
/ 1024 X 768: [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız]

/ 1280 X 960: [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız]

Resimli anlatım:
[Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız]

Not:Resim yüklendiğinde burda işinize yarayacak 2 tane şeçenek var :

1-Thumbnail for forums (Bunu şeçtiğimizde "Research closing..." yanındaki gibi küçük bir resim oluşacak tıklandığında ise o resim yeni bir sayfa açarak asıl boyutunda gösterecek , yapmak isterseniz ordaki Thumbnail for forums 1 e tıklayın ve ctrl c ile kopyalayıp v ile yapıştırın. )
2-Direct link to image (Bunla [IMG] ve [/IMG] Taglarını kullanarak normal boyutu ile gösterebiliriz.)

[Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız] Arkadaşımızın İsteği Üzerine BMP TO JPG
1.İlk Önce [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız] Bu Linke Tıklayın ve İrfanview i Yükleyin.(Güvenli ve Sağlam)

2.Programı Açın

3.Son Olarak

Resimler güncellendi 31.03.07 ( Çok fazla alıntı yapan olduğu için resimlleri güncelledim ve üstüne çalınmasın diye "doce-frmtr" yazısını ekledim".

Konuma baktığınız için teşekkürler...Umarım işinize yaramıştır.

Mesajı son düzenleyen Dø©є ( 30-10-07 - 00:11 ).
Dø©є çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla