View Single Post
Eski 07-03-06, 01:07   #1 (permalink)
uzaklar1
Banlandı

Giriş Tarihi: 26-02-2006
Rep Puanı: 2404
uzaklar1 Rütbe: Artı 11uzaklar1 Rütbe: Artı 11uzaklar1 Rütbe: Artı 11uzaklar1 Rütbe: Artı 11uzaklar1 Rütbe: Artı 11uzaklar1 Rütbe: Artı 11uzaklar1 Rütbe: Artı 11uzaklar1 Rütbe: Artı 11uzaklar1 Rütbe: Artı 11uzaklar1 Rütbe: Artı 11uzaklar1 Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0
Red face Çikmazdayim,daraliyorum,lÜtfen Akil Verİn Bana!

selam beyler bayanlar, öncelikle derdime ortak olduğunuz için, fikir ve yorumlarınızla şu yalnız gecemi paylaştığınız için teşekkür ediyorum.

benim sıkıntım;

bir bayan gördüm, çok dikkatimi çekti,yürüyüşü öne doğru yani istikametine doğru gidişini beğendim, bu bayan bir devlet kurumunda çalışıyor benim ise hemen kurumun altında dükkanım var bu sayede doğal olarak hergün görüyorum, çoğu zaman kendimi saklıyorum onu gözetlerken...

ben 8 şubat günü çalıştığı kurumun, kapısının önüne abone olduğu zaman gazetesinin arasına şeffaf kablı bir kırmızı gül koydum, iki gün sonra ortak dostumuz onun abisi gibidir,duygularıma tercüman olmasını istedim, cevabı şöyle oldu: benim bu işlere ayıracak vaktim yok, benim burada çalıştığım yerdekiler farkedirse işim tehlikeye girebilir, ama gelsin konusalım...

neyse ben gitmedim çünkü gözlerine baktıkça tir tir titriyorum , nutkum tutuluyor,

daha sonra ortak arkadasımız aradı, derdimi anlattı benimde çekincelerim vardı sonucta orası bir devlet kurumu ve orada görüşemezdik, daha sonra ortak dostumuz aradı cekincelerimi anlattı oda şöyle dedi, sen yapmak zorunda değilsin...

daha sonra perşembe günü arabamla gecerken tesadüfen camda gördüm, inanaın 20 saniye gözlerinin içinde kayboldum, karşılıklı bakıstık, duygularımı öğrendikten sonra boyle sürdü bu bakısmalar..

ortak arkadaşımız, gecen gün onu ziyaret etmeye gitmiş ve görmüşki 8 şubat günü aldığım gül sadece yeri değişmiş ve gül hala duruyordu...

benim merak ettiğim konu yanına gidersem reddedilmem,aynı şeyleri de bana soylermi korkusu, inanın boyle garantim olsun demiyeceğini yine insanın içinde bir şüphe yatıyor...

sizce ne yapmalıyım, biraz uzun oldu, ama inanın cıkmaz yoldaydım.
uzaklar1 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla