View Single Post
Eski 04-03-06, 19:18   #1 (permalink)
mcagor
Meraklı

Giriş Tarihi: 15-03-2005
Rep Puanı: 6300
mcagor Rütbe: Artı 11mcagor Rütbe: Artı 11mcagor Rütbe: Artı 11mcagor Rütbe: Artı 11mcagor Rütbe: Artı 11mcagor Rütbe: Artı 11mcagor Rütbe: Artı 11mcagor Rütbe: Artı 11mcagor Rütbe: Artı 11mcagor Rütbe: Artı 11mcagor Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 108
Varsayılan autocad,solidworks,catia,proeng,ansys,cosmos,matla b,cnc prog.dersleri,metal,makna dök

arkadaşlar yeni kurdugum bir site yaklasık 2000 adet ödev tez ders vs ekledim..200 tanesinin baglantısını verdim...digerlerini de hergün ekliycem işinize yarıycagını tahmin ediyorum....free host üstünde ama elimden geldigince sağlam bi site kurmaya çalıştım...autocad,solidworks,catia,proeng,masterc am,ansys,cosmos,matlab,cnc prog.dersleri,metal,makna dökümanları,deney raporları,mühendislik programları vs ekledim..şayet izin alabilirsem cok güzel bir catia kitabı ve unigraphics dersleri de ekliycem..solidworks videoları da var sitede fakat bi tek videolar megaupload üzerinde...megaupload da sorun oldugu için sayfalar görüntülenmiyo...megaupload şayet düzeltirse o videolarada cok rahat ulaşabilirsiniz...

biraz da reklamımızı yapıyoruz tabi ama mod arkadaşlar ödev sitesi oldugu için maruz görceklerdir tahminim....site hakkında ve ödevler,dersler hakkında yorumlarınızı da yazarsaız sevinirim...

http://www.members.lycos.co.uk/makinavetasarim

Mesajı son düzenleyen mcagor ( 04-03-06 - 19:41 ).
mcagor çevrimdışı