View Single Post
Eski 01-03-06, 18:10   #53 (permalink)
leaf
Geçerken Uğradım

Giriş Tarihi: 15-04-2005
Rep Puanı: 2380
leaf Rütbe: Artı 11leaf Rütbe: Artı 11leaf Rütbe: Artı 11leaf Rütbe: Artı 11leaf Rütbe: Artı 11leaf Rütbe: Artı 11leaf Rütbe: Artı 11leaf Rütbe: Artı 11leaf Rütbe: Artı 11leaf Rütbe: Artı 11leaf Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 65
Varsayılan Cvp: erken sevk için dilekçe örneği

yardımlarınız içöin teşekkurler arkadaşlar bugun sabah saat 10 da askerlik şubesindeyim. bakın yaşadıklarımada düzensizliği görün.

gittim dedim erken sevk olacağım. bana dediler dilekçe yazacaksın dedim örnek varmı? hayır yok kendin yazacaksın tamam dedim gittim bi internet kafeye örneklere bakarak yazdım getirdim verdim bu olmaz dediler sonra bi kadın görevli geldi askerlik durumu belgesi alacan dedi tamam dedim durum belgesi almak içinde dilekçe yazdım numara aldım dosyama baktılar yüksek okul mezunu 2009 a kadar tecilli çıktım ya dedim noluyor ben lise mezunuyum yok komöutana git şunu imzalarttır filan bayaa uğraştırdılar. en son durum belgemi aldım sonra dediler sen bi dilekçe yaz milli savunma bakanlığına bilgisayardan yaz dediler durum belgesiyle onu ankaraya postala dediler bende sinirlendim çıktım dilekçemi yazdım şimdi ankaraya yoıllayacamda ne şekilde yollayacam mektupmu atacam bi bilşgisi olan varmı

Sorumun açık şekli;
Anlkara milli savunma bakanlığına yollayacağım erken sevk dilekçesini hangi yolla yollayacağım
mektupmu atacağım fazmı çekeceğim bilen varmı
mektup atacaksam yada kargoyla yollayacaksan üzerine başka ne yazmam gerekiyor?

Yardımlarınız için teşkkurler
leaf çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla