View Single Post
Eski 26-02-06, 04:29   #1 (permalink)
zerezek
Sadık Üye

Giriş Tarihi: 18-03-2004
Yer: SC / USA
Rep Puanı: 421574
zerezek Rütbe: Artı 11zerezek Rütbe: Artı 11zerezek Rütbe: Artı 11zerezek Rütbe: Artı 11zerezek Rütbe: Artı 11zerezek Rütbe: Artı 11zerezek Rütbe: Artı 11zerezek Rütbe: Artı 11zerezek Rütbe: Artı 11zerezek Rütbe: Artı 11zerezek Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 4295

Varsayılan Dinleyerek Ingilizce ogren (audio book - sesli kitap)

ister yurt disi icin ister yurt ici ingilizce gunumuzde onemli bir yer tutuyor.

erkese yardimci olacagini dusunerek elimdeki guncel konusmalardan olusmus audio book (sesli kitap) lari upload ettim.

herkesin bir ogrenme methodu vardir eminim ama ben diyorumki bol bol once dinleyin ve seyredin ingilizce ogrenmek icin. daha sonra kelimeler ezberleyin. ama once hangi kelime nasil telaffuz ediliyor nasil kullaniliyor cumleler.

fazla geyik yapmadan herkes elindeki farkli audio booklari burda paylasirsa iyi bir arsiv yapabiliriz. benim ekledigim kitaplar hemen hemen gunde kullanilan kelimelerin tamami bunlar iyi ezberlenip dinlendigi zaman orta seviyede bir ingilizceye sahip olunulabilir.

dosyalari 7z ile SIKISTIRDIM yani bilmeyenlericin winzip winrar falan gibi bir SIKISTIRM methodu ama 7z en iyisi bunlar icinde. ve de bedava bir yazilim. BURDAKI KITAPLAR AMERICAN INGILIZCESIDIR

indirme adresi.
http://www.7-zip.org/download.html

burdan kendinize uygun olani indirin.

Speak English like Americans (audiobook)

24 saat TV altyazili

Mesajı son düzenleyen zerezek ( 23-03-06 - 01:54 ).
zerezek çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla