View Single Post
Eski 12-02-06, 18:34   #23 (permalink)
hoca diyorki
fazla söz aptala söylenir

Giriş Tarihi: 14-10-2005
Yer: dünyanın başşehri istanbul
Rep Puanı: 37488428
hoca diyorki Rütbe: Artı 11hoca diyorki Rütbe: Artı 11hoca diyorki Rütbe: Artı 11hoca diyorki Rütbe: Artı 11hoca diyorki Rütbe: Artı 11hoca diyorki Rütbe: Artı 11hoca diyorki Rütbe: Artı 11hoca diyorki Rütbe: Artı 11hoca diyorki Rütbe: Artı 11hoca diyorki Rütbe: Artı 11hoca diyorki Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 375002

Varsayılan Cvp: İ.H.Liseleri hakkındaki görüşlerinizz

[quote=yilbaris]Seninde dediğin gibi her yerde açık var. Herkes boşta ama biri öğretmen olacaksa(DİN öğretmeni hariç) kuşkusuzki siz olamassınız. QUOTE]
seni malesef üzücem çünkü ben bu sene mezun olup bilgisayar öğretmeni oluyorum inşallah. hemde marmara üniversitesi( fena bi okul sayılmaz bence)
din dersi öğretmeni değil(hem imamlık hem öğretmenlik yaparım istersem ikisini aynı anda itiraz edecek varsa söliyim(itirazın sadece sana gaz yapar beni sallamaz)

bu imamlardan ne kötülük gördünüz anlamıyorum. ölülerinizi nereye götürüyonuz siz.

3. maddeye gelince ;onun saçma olduğunu bende söyledim tıpkı sizlerin söylediği gibi.nasıl ihl okuyan imam olmaya mecbur değilse düz liseye giden kişi de hiç bişey olmaz diyemeyiz tabiki

Mesajı son düzenleyen hoca diyorki ( 12-02-06 - 19:36 ).
hoca diyorki çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla