View Single Post
Eski 31-01-06, 13:27   #20 (permalink)
patriot1071
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 22-06-2005
Rep Puanı: 2500
patriot1071 Rütbe: Artı 11patriot1071 Rütbe: Artı 11patriot1071 Rütbe: Artı 11patriot1071 Rütbe: Artı 11patriot1071 Rütbe: Artı 11patriot1071 Rütbe: Artı 11patriot1071 Rütbe: Artı 11patriot1071 Rütbe: Artı 11patriot1071 Rütbe: Artı 11patriot1071 Rütbe: Artı 11patriot1071 Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0
Varsayılan Cvp: Sevdiğinden nasıl emin olabilirim

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen STUDENT42
Seven insan asla tek seferde kestirip atmaz isteklirini yerine getiremese bile sana karşı anlayış gösterip biraz daha dikkatli olur ama o neyapmış sen kimsin bana karışamassın falan demiş seven insan asla böyle yapmaz...
Salıver gitsin kardeş ama bu kolay olmayacak bırak seni anlayan senin düşüncelerine fikirlerine saygı duyan biriyle birliktelik kur...
Özellikle evlilik konusunda bu cocuk oyuncağı değil bir ömür boyu aynı yastığa baş koyacaksın iyi günü kötü günü var o yüzden dikkatli yap secimi...
tekrar söylüyorum bu kız seni sevmiyor sevse anlayış gösterirdi...!
Değerli kardeşim,öncelikle yorumundan dolayı çok teşekkür ederim.Bende söylediklerinle aynı görüşteyim seven insan aynı zamanda fedakar da olmalı sevdiğinin istediğini yapamasa bile saygıdan en azından yapmaya çalışmalı ama bu gayreti göremediğimden zaten ayrıldım.Fakat aklımı karıştıran ben ayrılmama rağmen beni sık sık arayıp tekrar birleşelim demesi buna bir anlam veremiyorum ve bazen art niyetli yaklaştığını düşünüyorum.İşte zaten bu konuyu açmamdaki sebep sevdiğinden nasıl emin olacağımdı sevdiğinden emin olsam hiç durmam ona geri dönerdim fakat 1 yılı geçmesine rağmen hala emin değilim galibada hiç olamayacağım saygılar.
patriot1071 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla