View Single Post
Eski 28-01-06, 02:30   #3 (permalink)
BeLL
ReBorNEd

Giriş Tarihi: 09-04-2005
Yer: aLTı uNDeRGRouND a.K.a. ...::: Duke :::...
Rep Puanı: 6037006
BeLL Rütbe: Artı 11BeLL Rütbe: Artı 11BeLL Rütbe: Artı 11BeLL Rütbe: Artı 11BeLL Rütbe: Artı 11BeLL Rütbe: Artı 11BeLL Rütbe: Artı 11BeLL Rütbe: Artı 11BeLL Rütbe: Artı 11BeLL Rütbe: Artı 11BeLL Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 60480
Varsayılan Cvp: EV ARKADAŞININ NEYİNDEN ŞİKAYETÇİSİN! ( ve ayrıca öğrenci evlerindeki komik olaylar )

Valla 6 yıllık üniversite hayatım boyunca o kadar çok ev arkadaşı mezun ettim ki hangi birinin nesinden hoşlanmıyodum unuttum

Biraz düşüneyim.... Hah buldum...Komik olay ;

Aynı evde kalan 2 kişi bir gün bana gelip benimle eve çıkmak istediklerini söylediler...Ben de kabul ettim.İçimde eve sonradan gelmenin verdiği önseziyle ikisi gruplaşır beni dışlayabilirler gibi bi korku vardı...Neyse..

Evde ilk gece;

Ben : Bakın arkadaşlar baştan söyleyeyim sigaram biterse hiç sormadan alırım pakedinizden o yüzden sizde bana sormayın yumulun...

1. Eleman : Öyle baba yaa bizim paketler ortada zaten bak keyfine...
2. Eleman : Tabi tabi hiç olurmu sormak...

Gecenin ilerleyen vakitleri tüm paketler formatlandı...Ölüyom harman olmuşum.Bari yatalım dedik....1.Elemanla ben aynı odada yatıyorum...Neyse kafayı yastığa koydum....45 dakika sonra bi baktım bu kalktı pıtır pıtır geziyo.Bi baktım bidal sigara çıkardı zuladan..

-O ne lan hani zula yoktu!
-Şş bi dal daha var al bu da senin (Fısıldıyo )
-Almam aga.Diğer elemanı da çağıracaz.
-Olmaz.İşine gelirse...

Sinirden kalktım odadan çıktım .Tuvalete gidecem bi baktım diğer elemanın ışığı yanıyo.Kapıyı bi açtım ; amcam yakmış tüttürüyo..

- Ulan hani sigaran yoktu !!!
- Şşş bi dal daha var
BeLL çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla