View Single Post
Eski 27-01-06, 03:21   #29 (permalink)
putumku
Yabancı

Giriş Tarihi: 14-12-2005
Rep Puanı: 3720
putumku Rütbe: Artı 11putumku Rütbe: Artı 11putumku Rütbe: Artı 11putumku Rütbe: Artı 11putumku Rütbe: Artı 11putumku Rütbe: Artı 11putumku Rütbe: Artı 11putumku Rütbe: Artı 11putumku Rütbe: Artı 11putumku Rütbe: Artı 11putumku Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0
Varsayılan Cvp: Kabatas Erkek lisesi

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen goodbye__bluesky
aranızdaki en yaşlı kabataşlı benim sanırım... 1981 giriş... 1985 mezunuyum...
bizim zamanımızda incilay akarsular.. fahri babaçlar vardı... okul müdürü azmi güler'di. hangi arkadaşlar anımsar bilmiyorum... bir hikmet takasımız vardı.. makas hikmet derdik..
ya sallabaş..... uludağ tekerlemesi ile ünlü matematikçi ibo.. fizikçi cumhur (ki F=ma'yı ters çevirerek aklımızda kalması için elinden geleni yapmıştı)... matematikçi ayı fuat... coğrafyacı sabahat... asuman... mercek saniye...

mezun olalı tam yirmi yıl olmuş dile kolay.. 1-L'de başlamıştı serüven.. o küf kokan koridorlarda... sonra 2 Fen H... ve 3 Fen H..
İskender Paydaşlarla okuduk..

doğruya doğru sınıfın en tembellerinden biriydim.. g.s. kız lisesine bakan duvarda sigara içer, dönüşte fahri babaçla, ayı fuatla karşılaşırdık..

güner ümit'in sunduğu liseler arası müzik yarışmalarında en büyük zevkimiz kuleli as.lisesi'nden çocukları dövmekti..

lise 1'de 7 kırıkla tekrar okudum... lise 2'de ilk dönem 13 kırıkla rekor kırdım sanırım... ama tökezlemeden 3'e geçtim..

şimdi türkiye'nin en saygın kurumlarından birinde mühendisim..... yaşım 38..

işte kabataşlılık budur... ne kadar tembel ne kadar haylaz da olsak yıllar sonra okulumuzun pilav günlerine başımız dik, alnımız açık gittik hep... hocalarımızın ellerini saygıyla öptük...
bende 98 mezunuyum fuatı tanırım hele fızıkcı cumhuru hıc unutmam herseyı kıtaptan yapar sonrada AHA BEN YAPTIM BUNU derdı sımdı sıyırmıs ıyıce yazık olmus

ahmet hoca hala okulda bırcok hoca 94 te ayrıldı bız hep yenılere kaldık anlıcagınız
ama ooo gunler unutulmuyor ıyısıyle kotusuyle bır baska gecıyor kabatasta lıseyı okumak hernekar ben asıtı tembel bır ogrencı olsamda cok sevıyorum orasını kahvaltıları bır baska huzun ve keder dolu eskı gunlerı hatırladıkca ınsanın yasadıgıanılar gosunun onune gelıyor ve uzaklara gıdıyor....

bu arada acı bır haberım var arkadaslar gercı ben yenı duydum ama turkce hocalarımızdan SEYMA CULHA hakkın rahmetıne kavusmustur yakınlarına bassaglıgı dılıyoruz.....

ve son soz KABATAS BIR GELENEKTIR HELE KABATAS ERKEK LI OLMAK BUYUK BIR SANS VE ZEVKTIR

KABATAS ERKEK LISESI 98 MEZUNU NAMI DEGER MUZO....
putumku çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla