Cvp: Rusya Vizesi hakkında bilgi lütfen
sevgili greenvale,
oncelikle geldigin zaman ilk isin "Ovir" (okunusu avir) denilen yerde registirasyonunu yaptirmak olmalidir. elindeki tren veya ucak biletiyle ancak 3 gun sorunsuz olarak gezebilirsin. ondan sonra eger esmersen her gun polisle karsi karsiya gelirsin ve rusvet vermek zorunda kalirsin. bunun miktari sehrine gore degisir. eger kiz arkadasin yaninda olursa hic kimse sana birsey sormaz.
birde eger subat ayi basinda geleceksen sana tavsiyem kalin giyecekler getirmen. zira bu donemde hava -15 ila -25 derece arasinda gezinir ve kar yerde bol miktarda bulunur.
elinde davetiyen varsa ve para vermezsen istanbuldan 1-2 gun icinde vize alirsin, dilersen antalyada da rusya fed. baskonsoloslugu bulunmaktadir.
baska sorun olursa seve seve yardimci olurum. iyi eglenceler simdiden.
|