View Single Post
Eski 23-01-06, 21:58   #38 (permalink)
by_BuRoCk
I ღ You BeŞiKTaŞ

Giriş Tarihi: 03-06-2005
Yer: ...::Siyah GöK BeYaZ::...
Rep Puanı: 66910
by_BuRoCk Rütbe: Artı 11by_BuRoCk Rütbe: Artı 11by_BuRoCk Rütbe: Artı 11by_BuRoCk Rütbe: Artı 11by_BuRoCk Rütbe: Artı 11by_BuRoCk Rütbe: Artı 11by_BuRoCk Rütbe: Artı 11by_BuRoCk Rütbe: Artı 11by_BuRoCk Rütbe: Artı 11by_BuRoCk Rütbe: Artı 11by_BuRoCk Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 730
Varsayılan Cvp: Yurtdi$i icin Lezbiyen oldu...

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen zeynep_0135
Nero arkadaşım sözüm sana değil !!!
üstüne alınmayasın sakınnnn !

Ben forumtr deki üye arkadaşlarımı ,bu kadar mezhebi geniş,midesiz,
ve de bu kadar gereksiz olaylara gerekli olmayan hoşgörü tabloları sergileyebildiklerini hiç ama hiç tahmin etmezdim !

Madem bu kadar anlayışlısınız , madem bu kadar hoşgörülüsünüz ;
demekki sizede böyle bir teklif yapılsa , yani hemcinsinizle evlenip yurtdışı oturma izni için bunu kabul edeceksiniz öylemi ?

Yada sizin ilerde olabilecek evladınız (kız yada erkek hiç önemli değil,iki cins içinde büyük bir ayıptır bu )
"anne-baba ben yurtdışına çıkmak,orada oturma izni almak vede artık orda yaşamak istiyorum.Bunun içinde bir hemcinsimle evleneceğim"
dese ağzınızı kapatıp,kulaklarınızı tıkayıp 3 maymunu oynayacaksınız demek
demek ki hiçbir söz söylemeden onaylayacaksınız haa???
"Evet ben bunu yaparım!" diyenin alnını karışlarım ben...

Yada siz ?Erkeğiz diyen beyler sorum size? (üye adınızdan pek anlaşılmıyor)
Sizin bir talibiniz olsa, bu sebebten böyle bir evliliği onaylamış bir bayan ;
mideniz kabul edipte evlenirmisiniz onunla yada aklınızın bir ucunda hiç mi şüphe kalmaz ACABA sorusu olmaz mı beyninizin bir köşesinde ???

"Niye diğer karşı cinsi seçmemiş formalite bile olsa diye ?" düşünmezmisiniz ?

Ne yani bu utanılası Türk kızı oturma izni için bir erkek bulamamışmı yani ?
Bu kızın abisinin arkadaşı da mı yokmuş formalite için???
Geçin hoşgörüyü demekki gönülleriniz sandığımız kadar güzel değilmiş arkadaşlar buna üzüldüm inanın!

Ben Müslüman bir ailenin yetiştirdiği Türk kızıyım !
Ailemden,dinimden,çevremden aldığım eğitim ve terbiyede böyle bir şeyin ne izahı, ne tevazüsü ne de affı olmaz !

Kaldı ki o kız ailesine kavuşmak için böyle bir yola başvurdu diyelim ki saçma,
Hollanda'lı erkeklerin köküne kıran mı girmiş de hiçbirini düşünmemişler oturma izni için?

Ben formalite için ne hiç tanımadığım bir erkekle evlenirim,
ne de hemcins evliliği yaparım (Allah korusun) !
Bu sicilden silinmez kara bir lekedir !

Kimin ne düşündüğü neyi kabul edip edemeyeceği kimseyi ilgilendirmez hele beni asla ! Ama bu paylaşılmış bir konudur bu konuya ,konu yazarına ileri geri sözler sarfetmek çok ayıp! Sizlere , paylaşımcılara yani arkadaşlarıma hiç yakıştıramadım !!!

Herkes içinden geleni paylaşmakta kurallar dahilinde özgürdür.Hiçkimse yorumlarında saygısız,küçük düşürücü laflar kullanmamalıdır.
Kimse ortalık karıştırmıyordur.
Herkes evlilik tercihinde özgür ise size göre , paylaşım da da özgürdür!Beğenmeyen yazmasın...
Lütfen bu mantıkla bakın olaya ve kimseye sataşmayın !

aynen katılıyorum zeynep sana
bazı şeyleri kendimiz düşünmeliyiz
arada hasret var özlem var diede bu yapılmaz yani
by_BuRoCk çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla