View Single Post
Eski 23-01-06, 05:41   #2 (permalink)
sener_izmir
Bağımlı

Giriş Tarihi: 14-02-2005
Yer: Carlsberg
Rep Puanı: 60238
sener_izmir Rütbe: Artı 11sener_izmir Rütbe: Artı 11sener_izmir Rütbe: Artı 11sener_izmir Rütbe: Artı 11sener_izmir Rütbe: Artı 11sener_izmir Rütbe: Artı 11sener_izmir Rütbe: Artı 11sener_izmir Rütbe: Artı 11sener_izmir Rütbe: Artı 11sener_izmir Rütbe: Artı 11sener_izmir Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 648
Varsayılan Cvp: Vefat Sonrası İşlemler...

doştum başın sağolsun allahtan rahmet dileyelim. yattığı yer nur olsun. ilk önce baban hastanede rahmetli olduysa zaten orada gerekli prosedür başlayacaktır. evde rahmetli olduysa cenaze işleri müdürlüğünü araman yeterli sanırım diye biliyorum. oraya başvurduğunda zaten onlar savcıyı eve gönderirler. eğer rahmetli babanın uzun süreçte olan bi hastalığı varsa ve o yuzden rahmetli olduysa. o evrakları götürdüğünde savcı dahi gelmiyor çoğu işleri ceneze işlemleri müdürlüğü hallediyor. cenaze aracına kadar. eğer masrafını düşünüyorsan fazla dert etme çok fazla bir rakam tutmuyor. sen oraya başvur emin ol onlar seni gerekli yerlere yönlendirir. tekrar başın saolsun. cenaze işlemlerinde hiç sıkıntı yapmana gerek yok mutlaka sıkılacaksın ama türkiyede en hızlı işleyen devlet kanalı cenaze işleri. bende babamı kaybetmiştim oradan biliyorum.
sener_izmir çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla